Kurparkens dronning i Toscana

8 dages kør selv-ferie på 5-stjernet hotel i Montecatini Terme, Toscana

Bellavista Palace Hotel er et møde med fordums glans og en verden af i går i Toscana. Det store palæ blev indrettet til byens fashionable kurbadegæster, dengang Montecatini Terme havde sin storhedstid som Italiens kurbadeby numero uno.

Pluspris fra 3.799 kr.

For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside - se mere under Fakta.

 • Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse fra 3.799 kr.
  Pris uden abonnement fra 4.099 kr. 
  Ekspeditionsgebyr 99 kr.
 • Opholdet inkluderer:
  7 overnatninger med morgenbuffet, 7 x 4-retters middag m.m. Se mere under Fakta.
 • Ankomst 2020
  Valgfri ankomst i perioden 1.4.-25.10 2020.

Beskrivelse

Luksus i Toscana: 

I dag har tiden indhentet de gamle traditioner, moderne spa- og wellnessmekkaer gør byen rangen stridig, og Bellavista Palace Hotel er i en nordeuropæers øjne måske ikke et overdådigt luksushotel i teknisk forstand. 

Til gengæld har det stadig byens bedste beliggenhed klods op ad den store, historiske kurpark. Her er bagageopbringning og 24-timers roomservice en selvfølge så vel som lækker wellness med indendørs bassiner og udendørs poolområde under skyggefulde træer.

Og så er det et sted med sin helt egen sjæl og atmosfære, hvor man holder ferie omgivet af bedaget ekstravagance og herlig, italiensk tilbagelænethed.

Det er heller ikke her, man skal snobbe efter minimalistisk molekylærgastronomi - nej, her er det toscanske landkøkken i højsædet. Gode, gedigne, lokale retter, hvor I skal stifte bekendtskab med de bedste råvarer fra egnen, og hvor I aldrig vil gå sultne fra bordet. Glæd jer til at få dem serveret hver aften under den lune, italienske nattehimmel akkompagneret af cikadernes sang. Når vejret tillader det, rykker serveringen nemlig ud under baldakinerne på solterrassen, hvor I også kan nyde udsigten over kurparken. I solnedgangens sidste lys står parkens mange træer som smukke og særprægede silhuetter på aftenhimlen.

En aftentur gennem parken ned på byens hovedstrøg kan også anbefales, hvis man gerne vil følge med i byens liv og leben, når turister og lokale promenerer mellem centrum og kurparken for at se og blive set. Mange af dem er sikkert også på vej til den gamle bjergbane, der ligger få skridt fra jeres hotel, og som fragter folk op ad den stejle bjergryg til toppen af den gamle bydel, Montecatini Alto. 

Her har man en vidunderlig udsigt over Toscanas sletter og cypresalleer og kan i ro og mag studere landsbylivet på det stemningsfulde torv over et glas vin - indbegrebet af la dolce vita.

Fakta

Opholdet på Bellavista Palace Hotel inkluderer:

 • 7 overnatninger
 • 7 x morgenbuffet
 • 7 x 4-retters middag
 • Velkomstdrink
 • 1 flaske toscansk rødvin pr. værelse
 • 60 % greenfeerabat i golfklubben La Pievaccia Montecatini Golf
 • Værelse med balkon eller terrasse

Bestil ophold
For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside. 

Tryk på den grønne knap øverst på siden, hvorefter du får adgang til Happydays hjemmeside. Her skal du bruge rejsekoden, der står over den grønne knap. Eller bestil telefonisk hos Happydays på tlf. 70 20 34 48, hvor rejsekoden skal oplyses inden bestilling.

Mest populære rejseudstyr


Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook