Nyhed: Lyngklædte Lüneburger Heide

4 dages kør selv-ferie på 3-stjernet hotel i Bispingen, Niedersachsen, Tyskland

Lüneburger Heide er Tysklands ældste naturpark. Det enestående landskab af lyngklædte bakker har mere end 700 kilometer afmærkede vandre- og cykelstier og strækker sig over 107.000 hektar fra Buckholz i Nord til Soltau i syd og mod Lüneburg i øst.

Pluspris 1.249 kr.
  • For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside - se mere under fakta.
  • Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 1.249 kr. 
  • Opholdet inkluderer
    3 overnatninger med morgenbuffet
  • Ankomst 2018
    Valgfri ankomst frem til 29.08.2018 

Beskrivelse

Lige midt det store hedelandskab finder I det hyggelige Hotel Zur Grünen Eiche blandt de grønne ege med en historie som et af Tysklands mest hippe dansesteder i 60'erne. I dag er her stadig gode tider, men i modsætning til danseglade unge hersker her en rolig og hyggelig atmosfære.

Hotellet har ry for at servere dejlig mad og god stemning på ferien, og lige uden for døren ligger utallige spændende oplevelser lige for jeres fødder. Gå for eksempel en tur på den lyngklædte hede, oplev slottet i Celle (65 km) eller tag en dag på indendørs skiferie i fuld fart på Snow Dome Bispingens løjper i gåafstand fra hotellet (3 km) og hold jeres egen afterskiing i aftensolen med lokalt øl i hotellets Biergarten. Eller tag familien med til den populære forlystelsespark Heidepark Soltau blot 17 kilometer fra jeres idylliske base.

Det bliver en ferie i det grønne, hvor I næppe kommer til at kede jer! Oplev blandt andet Serengeti Safaripark (52 km); et lille stykke Afrika i Tysklands eneste safari- og forlystelsespark af sin art.

Bispingen Card
Opholdet inkluderer et Bispingen Card, som giver op til 50 % rabat på aktiviteter og seværdigheder i området samt fri transport med Heide Shuttle (bus) i højsæsonen (15.7.-15.10.). Med kortet får I også rabat på entre til museer som f.eks. legetøjsmuseet i Soltau (19 km) samt fugleparken Greifvogel-Gehege i Bispingen (12 km). Kortet udleveres i hotellets reception ved ankomst.

Se hele beskrivelsen

Fakta

Opholdet på  Hotel Zur Grünen Eiche *** inkluder
3 overnatninger, 3 x morgenbuffet, 3 x 3-retters middag/buffet, 1 velkomstdrink, 1 dags cykelleje for voksne, 1 x Bispingen Card rabatkort (fri shuttle-bus på Lüneburger Heide, rabat på entreer m.m.)

Bestil ophold
For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside. Tryk på den grønne knap øverst på siden, hvorefter du får adgang til Happydays hjemmeside. Her skal du bruge rejsekoden, der står over den grønne knap. Eller bestil telefonisk hos Happydays på tlf. 70 20 34 48, hvor rejsekoden skal oplyses inden bestilling.

 

Det her bør du også lige se ...

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76