Oplev verdens kulturarv i Stralsund og Rügen

4 dages kør selv-ferie på hotel i Stralsund, Nordtyskland

Glæd jer til at bo med en fantastisk beliggenhed midt i hansestaden Stralsund i det historiske landskab ved Mecklenburg-Vorpommern, på et komfortabelt hotel med fine og moderne faciliteter og værelser.

Pluspris fra 1.349 kr.

For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside - se mere under Fakta.

 • Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse fra 1.349 kr.
  Pris uden abonnement fra 1.499 kr.
  Pristillæg t.o.m. 30.09.2021: 450 kr.
  Ekspeditionsgebyr 99 kr.
 • Børnerabat  (ved 2 voksne)
  Maks. 1 barn 0-6 år gratis i forældres seng.
  Maks. 3 børn 7-12 år ½ pris i forældres værelse.
 • Opholdet inkluderer:
  3 overnatninger med morgenbuffet, 2 x 2-retters middag m.m. Se mere under Fakta.
 • Ankomst 2021
  Valgfri ankomst t.o.m. 20.12.2021
 • Ankomst 2022
  Valgfir ankomst i perioden 2.1-28.4.2022

Beskrivelse

På UNESCOs liste over verdenskulturarv

Beliggenheden bringer jer lige ind i centrum af den tyske østersøkysts legendariske stemning, hvor det maritime miljø og den friske havluft går hånd i hånd med 800 års historie.

Fra hotellets pompøse entré træder I snart ud mod de brostensbelagte gader, som fører jer gennem middelalderidyl og arkitektur fra storhedstiden i den gamle bydel, der også er på UNESCOs liste over verdenskulturarv. Byens arkitektur afspejler den enorme rigdom, som stammer fra hansetiden, og stemningen er helt unik.

Oplev et mangfoldigt naturliv
Byens imponerende silhuet af gotiske tårne våger over toppede brosten og bindingsværksidyl, men også shopping mulighederne og udelivet på byens cafeer gør, at byen virkelig er værd at se.

Opholdet inkluderer blandt andet også rabat på entre til Ozeaneum Stralsund (800 m) og Meeresmuseum (1 km) – og det kan virkelig anbefales at besøge disse spændende seværdigheder. Meeresmuseum er indrettet i det historiske Katharinenkloster fra 1200-tallet og i akvariet kan I bl.a. se store skildpadder og hajer, som svømmer rundt i enorme vandtanke og ved det historiske Katharinenkloster fra 1200-tallet kan I opleve det kulturhistoriske museum, så der findes noget for enhver smag. Hvis du er til golf, er der gode muligheder for at få græs under skoene i golfsæsonen på Golfpark Strelasund (30 km).

Desuden er Stralsund porten til den smukke ø Rügen med stejle kridtklinter, lange strandpromenader og mondæne, gamle badebyer f.eks. Binz (45 km), Sellin (45 km) og Göhren (51 km). Tag turen over broen eller med båd fra havnefronten og oplev f.eks. vendernes borg Kap Arkona eller den 117 meter høje Königsstuhl, der er en af Tysklands mest besøgte attraktioner.

Området omkring Stralsund byder også på et mangfoldigt naturliv f.eks. i Vorpommersche Boddenlandschaft, som er en nationalpark kun nogle få kilometer fra Stralsund, med et rigt fugleliv og fine vandrestier – en naturoplevelse I ikke må gå glip af.

I kan også tage på en fantastisk dagsudflugt til den bilfri ø, Hiddensee, som er en kulturø, hvor I kan besøge gallerier og cafeer – i 1900-tallet var øen nemlig samlingssted for intellektuelle og kunstnere.

Stralsund og Rügen er et møde med hansestadsromantik, hav og høj himmel, når det er allermest forfriskende. Rigtig god ferie.

Fakta

Opholdet på Hotel Baltic Stralsund  inkluderer:

 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters middag 
 • Happy hour i baren hver dag kl. 17-18
 • Rabat på entre til Ozeaneum Stralsund
 • 10 % rabat på greenfee hos Strelasund Golfklub
 • 10 % rabat på havnerundfart
 • 10 % rabat på sejltur til øen Hiddensee (sommersæson)

Bestil ophold
For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside. 

Tryk på den grønne knap øverst på siden, hvorefter du får adgang til Happydays hjemmeside. Her skal du bruge rejsekoden, der står over den grønne knap. Eller bestil telefonisk hos Happydays på tlf. 70 20 34 48, hvor rejsekoden skal oplyses inden bestilling.

Mest populære rejseudstyr


Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook