Vesterhavsferie ved Slettestrand

3 dages kør selv-ferie på 3-stjernet hotel ved Slettestrand i Nordjylland

Herude vestpå er himlen ekstra høj om sommeren, når solen glitrer i det brusende hav, og verdens larm føles langt væk.

For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside - se mere under Fakta.

 • Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 999 kr.
  Pris uden abonnement fra 1.149 kr. 
  Ekspeditionsgebyr 99 kr.
 • Børnerabat  (ved 2 voksne)
  Maks. 1 barn 0-3 år gratis i forældres seng.
  Maks. 2 børn 4-14 år ½ pris i forældres værelse.
 • Opholdet inkluderer:
  2 overnatninger med morgenbuffet, 2 x 2-retters middag/buffet
 • Ankomst 2021
  Valgfri ankomst til og med 17.12 2021.

Beskrivelse

Slettestrand med kuttere på kysten

På alle tider af året er dette stedet, hvor man kan trække stikket langt fra hverdagen. Slettestrand er et af vores få tilbageværende fiskerlejer, der har bevaret traditionen med kuttere på kysten, der hver dag lander fisk og trækkes ind på stranden efter dagens tur på havet.

Ikke langt herfra ligger Rønnes Hotel, og her ved man fra mange års erfaring, hvordan badegæsterne sætter pris på hyggelige rammer for ferien og den umådelige naturrigdom omkring hotellet, som ligger midt mellem Fosdalen og Svinkløv Klitplantage. I er havnet i et lunt, nordjysk lokalmiljø, hvor kontrasten mellem den barske hverdag og den glødende sommerperiode skaber sin egen kolorit – og I skal glæde jer til at nyde ferielivet med nogle af Danmarks mest storslåede naturoplevelser i horisonten.

Hver sommer forvandles fiskerflækken Slettestrand til et lille feriemekka med badefornøjelser ad libitum, når solen bager, havet synger, og vinden leger i marehalmen. Og er I her på en miniferie uden for sæsonen, har stedet en anden charme:

Er I til vandre- og cykelture, er I nemlig havnet det perfekte sted klos op ad Danmarks største indlandsskrænt; Lien. Den skaber et dramatisk, kuperet landskab med masser af seværdigheder og panoramaer over Vesterhavet, når I går på opdagelse langs alle de afmærkede stier. Fosdalen er f.eks. havnet på listen Danmarks Naturkanon, og her er både udfordringer for de aktive og fortællinger for de nysgerrige fra en rig lokalhistorie langs Jammerbugt – et stednavn fyldt med historie og storm. Svinkløv og Slettestrand er desuden i dag blevet synonym med et strandparti og en stemning så oprindelig og nostalgisk, at den bruges som kulisse i tv-serien Badehotellet.

Oplev de brede badestrande ved Vesterhavet

Slettestrands placering på tangen, der deler Limfjordslandet og Vesterhavet, giver helt oplagte muligheder for variation, når I cykler, vandrer eller tager bilen på tur: Langs Jammerbugten ligger alle de små feriebyer som perler på en snor – Thorupstrand, Slettestrand, Blokhus og Løkken – hver med sin charme og havet som omdrejningspunkt: Måske får I endda lyst til at tage turen hele vejen til Skagen på toppen af Danmark. Kører I den anden vej, kan I via broen over Aggersund hurtigt nå Limfjordens idyl og gamle fiskerbyer som Nibe og Løgstør (26 km), hvor I kan smage muslinger og øl fra Limfjordsøen Fur. Mod vest åbner scenen sig til gengæld mod naturens helt rå kræfter og en særlig kulturhistorie: Bulbjerg, Atlantvolden ved Hanstholm og ikke mindst Thy Nationalpark (61 km).

Jo, når sommeren lægger sin varme dyne over klitterne og de brede badestrande ved Vesterhavet, findes der ikke noget dejligere sted at holde sommerferie. Men også uden for sæsonen er den friske luft og traveturene under den høje himmel helt gratis og garanti for røde kinder. Måske mangler I at stifte bekendtskab med dette hjørne af Danmark – og måske vil I opdage, at et par dage på weekend eller miniferie her i grænselandet mellem fjord og hav har alle forudsætninger for, at I drager hjem igen med genvundet energi og nye horisonter på nethinden.

Fakta

Opholdet på Rønnes Hotel inkluderer:

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters middag/buffet

Bestil ophold
For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside. 

Tryk på den grønne knap øverst på siden, hvorefter du får adgang til Happydays hjemmeside. Her skal du bruge rejsekoden, der står over den grønne knap. Eller bestil telefonisk hos Happydays på tlf. 70 20 34 48, hvor rejsekoden skal oplyses inden bestilling.

Mest populære rejseudstyr


Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook