Aktiv ferie ved Rhinen

6 dages kør selv-ferie på 3-stjernet superiorhotel i Rüdesheim, Sydtyskland

Nyd en livsbekræftende ferie i skønne Rüdesheim am Rhein, og oplev det idylliske Rhinlandskab og den legendariske feststemning på allernærmeste hold.

Pluspris fra 2.399 kr.

For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside - se mere under Fakta.

 • Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse fra 2.399 kr.
  Pris uden abonnement fra 2.699 kr.
  Pristillæg 1.5.-6.11 2022: 300 kr.
  Ekspeditionsgebyr 99 kr.
 • Børnerabat  (ved 2 voksne)
  Maks. 1 barn 0-3 år gratis i forældres seng.
  Maks. 1 børn 4-14 år ½ pris i forældres værelse.
 • Opholdet inkluderer:
  5 overnatninger med morgenbuffet, velkomstdrink, 4 x 3-retters middag m.m. Se mere under Fakta.
 • Ankomst 2022
  Søndag i perioden 10.-24.4. 2022.
  Valgfri ankomst i perioden 1.5-2.11 2022

Beskrivelse

Tag en vandretur og sejl tilbage

I bor centralt i byen på et hotel med aner tilbage til 1882 kun en kort slentretur fra Rhinens bred (150 m) og den populære Drosselgasse (550 m), hvor cafeer, vinbarer og souvenirbutikker skaber den helt rigtige atmosfære for en god ferie. Det behagelige klima gør det også attraktivt at udforske naturidyllen til fods eller på cykel.

Langs Rhinen finder I skønne stier, og fra Rüdesheim er der gode bus- og bådforbindelser til alle områdets spændende steder og seværdigheder. Men også i Rüdesheim har I masser af seværdigheder inden for rækkevidde: Tag for eksempel en vandretur tværs over vinmarkerne og sejl tilbage til Rüdesheim med en af de mange turbåde.

På hotellet er det Elfi og Jean-Michel – femte generation på det familieejede hotel – der står for den kendte tyske gæstfrihed. Og i køkkenet er det Jean-Michel selv, der fremtryller sine anerkendte, lækre retter kreeret af en blanding af lokale specialiteter og fin fransk madkunst. Familien driver også vingården Carl Erhard i Rüdesheim, der siges at være hjertet i et af Tysklands mest kendte vindistrikter, Rheingau.

Landskabet omkring Rhinens bredder er som skabt til vindyrkning, og vinbønderne nyder godt af det gunstige klima, der gør det muligt at fremstille anerkendte kvalitetsvine. Vinene fra familiens vingård leveres direkte til hotellet og til den trendy Winebar, som ligger små 100 meter fra hotellet. Smag f.eks. på en kvalitetsriesling eller hvorfor ikke en Pinot Noir? 

Majestætiske slotte og borge

Oplev borgen Brömseburg med vinmuseum (650 m), se de smukke adelsgårde i Oberstrasse (550 m) og tag en udflugt til den lille middelalderby Assmannshausen (5,5 km), som er særligt kendt for sin gode rødvin. Rhinlandet byder på et væld af majestætiske slotte, borge, frodige vinmarker og idylliske landsbyer, som nemt kan nås med turbådene eller blot nydes fra vandsiden.

Desuden er Stralsund porten til den smukke ø Rügen med stejle kridtklinter, lange strandpromenader og mondæne, gamle badebyer f.eks. Binz (45 km), Sellin (45 km) og Göhren (51 km). Tag turen over broen eller med båd fra havnefronten og oplev f.eks. vendernes borg Kap Arkona eller den 117 meter høje Königsstuhl, der er en af Tysklands mest besøgte attraktioner.

Fakta

Opholdet på Hotel Altdeutsche Weinstube inkluderer:

 • 5 overnatninger
 • 5 x morgenbuffet
 • Velkomstdrink
 • 4 x 3-retters middag
 • 1 x lån af vandrerygsæk inkl. madpakke

Bestil ophold
For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside. 

Tryk på den grønne knap øverst på siden, hvorefter du får adgang til Happydays hjemmeside. Her skal du bruge rejsekoden, der står over den grønne knap. Eller bestil telefonisk hos Happydays på tlf. 70 20 34 48, hvor rejsekoden skal oplyses inden bestilling.

Mest populære rejseudstyr


Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook