Danmark dejligst

3 dages kør selv-ferie i Nordjylland på 3-stjernet strandhotel ved Glyngøre på Salling, Nordjylland

Rejsen udbydes i samarbejde med Happydays.

Pluspris fra 999 kr.

For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside - se mere under Fakta.

 • Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse fra 999 kr.
  Pris uden abonnement fra 1.149 kr. 
  Ekspeditionsgebyr 99 kr.
 • Opholdet inkluderer:
  2 overnatninger med morgenbuffet, 2 x middag m.m. Se mere under Fakta.
 • Ankomst 2020
  Valgfri ankomst frem til 21.12. 2020.

Beskrivelse

Udsigt over Limfjorden

På en strand med udsigt over Limfjordens blå bølger ligger et sted, hvor stress og jag fordufter som dug for solen: Hotel Pinenhus har en historie som kongeligt privilegeret færgekro, der går næsten 300 år tilbage i tiden, og med sine moderne rammer har hotellet bevaret traditionen for hygge, god mad og afslapning midt i Limfjordslandets pragtfulde natur. Sådan en dag, hvor solen slår smut over den glitrende, blå fjord, finder I næppe en mere idyllisk plet at spise morgenmad end på hotellets store terrasse på første parket til vandet – en herlig start på en miniferie fuld af lokal kolorit og særprægede naturoplevelser. 

Besøg de hvide klinter på limfjordsøerne Mors og Fur, tag en smuttur til fiskerlejer som Klitmøller og Nr. Vorupør ved Vesterhavet midt i imponerende Thy Nationalpark – eller benyt lejligheden til at opleve Jesperhus Blomsterpark og vandland, der ligger kun 5 km fra hotellet. Lige nedenfor hotellet kan I slentre langs stranden med udsigt til Sallingsundbroen, der forbinder Salling med Mors. 

Om sommeren er der dømt dasedage på stranden, hvor ungerne kan boltre sig i det lune badevand – og et mere dansk sommerlandskab finder I ikke at køre på udflugt i. Men på alle tider af året rummer Salling og Mors et af Danmarks dejligste kulturlandskaber med små, snoede veje, der fører over grønne bakker med kig til fjord og hav, forbi gravhøje og gamle klosterruiner, slotte og historiske herregårde samt vejboder med hjemmedyrkede specialiteter, som de har en helt særlig tradition for her på egnen.

Gastronomien i top

Går I op i gastronomi, kan det anbefales at følge Snapseruten i Limfjordslandet, der bringer jer vidt omkring i de lokale specialiteter – lige fra duften af kryddersnapse på Dueholm Kloster (10 km) over den berømte øl fra bryggeriet på Fur (29 km) til økologisk whisky fra Brænderiet på Sillerslev Havn (17 km). Samtidig er der masser af lejligheder til at tage på udflugt i Danmarkshistorien her, hvor I bor tæt på både Hjerl Hede (34 km), Jens Langknivs kalkgruber i Daugbjerg (44 km) og ikke mindst Danmarks bedst bevarede middelalderborg Spøttrup, der har både urtehave, voldgrave og vindebro (27 km).

Se flere Kør selv-rejser med Plusrabat her

Fakta

Opholdet på Hotel Pinenhus ***  inkluderer:

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 flaske mousserende vin
 • 1 x 2-retters middag på ankomstdagen
 • 1 x 4-retters menu på andendagen
 • Værelse med udsigt over Limfjorden
 • Fri Wi-Fi

Bestil ophold
For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside.

Tryk på den grønne knap øverst på siden, hvorefter du får adgang til Happydays hjemmeside. Her skal du bruge rejsekoden, der står over den grønne knap. Eller bestil telefonisk hos Happydays på tlf. 70 20 34 48, hvor rejsekoden skal oplyses inden bestilling.

Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook