Det mest alsaciske Alsace

6 dages kør selv-ferie på 3-stjernet hotel i Eguisheim, Frankrig

Den alsaciske feriebase har en helt unik beliggenhed kun 11 km fra den berømte vinrute og lige uden for bymuren i den gamle middelalderby Equisheim, som er omgivet af vinmarker, så langt øjet rækker.

For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside - se mere under Fakta.

 • Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 3.399 kr.
  Pris uden abonnement 3.699 kr. 
  Ekspeditionsgebyr 99 kr.
 • Opholdet inkluderer:
  5 overnatninger med morgenbuffet og 4x3 retters middag, 1x4 retters gourmetmiddag m.m. Se mere under Fakta.
 • Ankomst 2020
  Valgfri ankomst frem til 10.11.2020.
 • Ankomst 2021
  Valgfri ankomst i perioden 15.3.-10.11.2021.

Beskrivelse

I bor lige midt i en guldregn af vinproducenter, og med den store, traditionelle vingård Wolfberger som nabo starter det liflige eventyr lige uden for døren.

Fransk vinferie med gastronomi og forkælelse i Alsace:

Hotellet er en tidligere vingård, hvor I indkvarteres i værelser rundt i de forskellige bygninger, der engang var rammerne om en travl produktion. Nogle af værelserne har direkte indgang fra svalegang eller fra det hyggelige gårdmiljø, mens andre er autentisk indrettet i de tidligere lagerbygninger. Velkommen til en ægte, fransk vinferie med gastronomi og forkælelse i Alsace.

Eguisheim har historie så langt tilbage som til 1300-tallet og har gennem årene blandt andet opfostret en pave, Pape St. Leo IX. I bymidten troner Eguisheim Slot, som er pave St. Leo IX's fødested, og hvor I i dag kan besøge et særligt kapel med relikvier fra den afdøde pave. Langs de krogede gader putter blomstersmykkede bindingsværkshuse sig side om side, mens den gotiske kirke, St. Peter and Saint Paul-kirken, sætter sit højtidelige præg på bybilledet mellem perlende springvand og hyggelige butikker med alt fra kunst og keramik over smykker til slik.

Jeres ferieby ligger blot 7 km fra Alasaces hovedstad, Colmar, som af mange anses for at være ’det mest alsaciske Alsace’. Stedet minder om et levende maleri med de blomsterdekorerede brostensgader og det pittoreske kanalkvarter Lille Venedig. Hver torsdag er der marked i Colmars gamle bydel, hvor I fra kl. 8.00-13.00 kan lade jer forføre af de friske, lokale råvarer. I Colmar kan I desuden tage på besøg i fortiden på Unterliden Museum med middelalder- og renæssancekunst eller dykke ned i både det regionale dyreliv og Egypten på det naturhistoriske og etnografiske museum.

Når man har sagt Alsace, har man også sagt vinrute - og en køretur ad den legendariske strækning er nærmest obligatorisk. Her kan I nyde de fantastiske panoramaer over Rhinsletten mod øst og Vogeserbjergene mod vest, mens I driver gennem den ene idylliske vinby efter den anden. Hunawihr (19 km) er den mest uspolerede af dem alle, og her kan I for eksempel gøre holdt i den store sommerfuglehave (16 km) og nyde en picnic mellem blafrende vinger.

Fakta

Opholdet på Hotel La Ferme du Pape ***  inkluderer:

 • 5 overnatninger
 • 5 x morgenbuffet
 • 4 x 3-retters middag
 • 1 x 4-retters gourmetmenu
 • 1 flaske Alsacevin på værelset ved ankomst
 • Fri aflåst parkering

Bestil ophold
For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside.

Tryk på den grønne knap øverst på siden, hvorefter du får adgang til Happydays hjemmeside. Her skal du bruge rejsekoden, der står over den grønne knap. Eller bestil telefonisk hos Happydays på tlf. 70 20 34 48, hvor rejsekoden skal oplyses inden bestilling.

Mest populære rejseudstyr


Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook