Ferie med udsigt over Mosel

6 dages kør selv-ferie på 3-stjernet hotel i Brodenbach, Sydtyskland

Mosel er det perfekte sted for vandrere, cykelentusiaster og vinelskere

For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside - se mere under Fakta.

 • Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 2.799 kr.
  Pris uden abonnement 3.099 kr.
  Ekspeditionsgebyr 99 kr.
 • Opholdet inkluderer:
  5 overnatninger med morgenbuffet, 4 x 3-retters middag/buffet, 1x 4 retters vildtmenu med vildtkød fra egen jagt, Mosel-aperitif som velkomstdrink
 • Ankomst 2022
  Ankomst søndage i perioden frem til 11.12 2022

Beskrivelse

Bo helt ned til flodens bred 

Skal jeres næste ferie gå til Mosel, er det familieejede Peifer's Moselhotel Brodenbach et oplagt bud på en base: Her bor I helt ned til flodens bred med en skøn terrasse, hvor I kan sidde med et glas vin og nyde de bløde briser, der kommer jer i møde fra vinbjergenes toppe. Foran jer bugter Mosel sig gennem de uendelige vinterrasser og tryller luften så klar og fuld af dufttoner, at I vil tro, I befinder jer i Frankrig eller Italien – og bag jer folder dyb skov sig ud.

Mosel er det helt rette feriemål for vandrere, cykelentusiaster og vinelskere: De snoede stier starter lige uden for hotellets dør og tager jer med ud blandt vingårde, borgruiner og brostensbelagte bindingsværksbyer. Besøg for eksempel den prægtige Burg Thurant, som troner over middelalderbyen Alken (5 km), eller tag forbi Brodenbachs egen eventyrborg, Ehrensburg (6 km), hvor tårnene er højtravende, flagene blafrer stolt, og den åbne port inviterer jer ind i historien. Kan I ikke få nok af fortidens imponerende bygningsværker, så kryds også Burg Eltz (16 km) af listen – på slottet nær Koblenz kan I komme ned i det oldgamle skatkammer med guld, sølv, våben og rustninger.

Lokale udflugter

Koblenz (25 km) er i sig selv en seværdig by med en skøn atmosfære i den lille tidslomme af en Altstadt – og med det berømte Deutsches Eck, hvor Rhinen og Mosel mødes i et malerisk V, omgivet af grønne plæner, svævebaner og en seværdig blanding af moderne og historisk arkitektur. En ferie ved Mosel er nemlig også en fantastisk chance for at opleve Rhinens populære ferieverden, f.eks. i romantikkens Rüdesheim (64 km), hvor skæbnebestemte sjæle møder hinanden, og hvor Drosselgasse sætter kulør på natten.

Når – og hvis – I bliver mætte af områdets middelalderromantik og de liflige vinudflugter, har I rig mulighed for at nyde en lang række andre ferieglæder: Fyld dagene med alt fra svalende dukkerter i nabobyens friluftsbad (12 km) eller i søen ved Maare (55 km), slentreture gennem regionens største zoo (40 km), farverige stunder i sommerfuglehaven i Sayn (38 km) eller måske en omgang indendørs minigolf i Kobern-Gondorf (13 km), hvis vejret skulle svigte.

Tilbage er der kun at ønske jer en skøn ferie ved Mosel i Sydtyskland.

Fakta

Opholdet på 3-stjernet Peifer’s Moselhotel Brodenbach inkluderer:

 • 5 overnatninger
 • 5 x morgenbuffet
 • 4 x 3-retters middag/buffet
 • 1 x 4-retters vildtmenu med vildtkød fra egen jagt
 • Mosel-aperitif som velkomstdrink

Bestil ophold
For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside. 

Tryk på den grønne knap øverst på siden, hvorefter du får adgang til Happydays hjemmeside. Her skal du bruge rejsekoden, der står over den grønne knap. Eller bestil telefonisk hos Happydays på tlf. 70 20 34 48, hvor rejsekoden skal oplyses inden bestilling.

Mest populære rejseudstyr


Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook