Hotel Mozart i Bad Gastein

8 dages kør selv-ferie på 3-stjernet hotel i Bad Gastein, Østrig

Velkommen under krystallysekronerne på det stemningsfulde Hotel Mozart, hvor jugendstilen er gennemført i sale, stuer og værelser. Hotellet ligger i centrum af den populære kurby Bad Gastein og blander sig med helsebringende termalbade, hyggelige caféer og restauranter, grønne stier og butikker strøet med rund hånd.

Pluspris fra 3.049 kr.
 • For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside - se mere under fakta.
 • Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse fra 3.049 kr.
  Pris frem til 6.7.2018 - 3.199 kr.  7.7.-24.8.2018 - 3.699 kr.
  25.8-4.11.2018 - 3.049 kr. Ekspeditionsgebyr 99 kr.
 • Opholdet inkluderer
  8 overnatninger med morgenbuffet
 • Ankomst 2018
  Valgfri ankomst frem til 29.10.2018 

Beskrivelse

I bor blot 500 m fra byens berømte vandfald, Gasteiner Wasserfall, som fosser ned ad bjergsiden og fortryller atmosfæren, og 1 km fra hotellet kan I sætte jer til rette i Stubnerkogelbahn og tage på en uforglemmelig panoramatur i højderne. Med sin placering i Alperne byder jeres sommerferie i Østrig nemlig også på enestående naturoplevelser mellem bjerge og søer.

Card, som giver entrerabat på mere på mere end 50 aktiviteter, forlystelser og kuroplevelser i Gasteinerdalens univers, gratis transport med dalens bybusser og rabat på ture med bjergbanerne - så tag endelig kortet med ud på eventyr. Bad Gastein har en lang tradition for velvære bag sig, og det er helt oplagt at starte med at udforske de mange kuroplevelser, I kan få med jer herfra

Der er for eksempel ikke langt fra hotellet til det kæmpestore kurbad Felsen Therme (950 m), hvor I kan dykke ned i tempererede bassiner med beriget kildevand, som har været på en 3.000 år lang rejse gennem bjergene. Vandet indeholder blandt andet radon, som - i denne form - roses for at virke foryngende, livgivende og helbredende.

Hverdagsbekymringerne får ikke en chance for at indhente jer! For med muskler så bløde som en butterdej er I klar til at lade bjergene overtaget nuet: Spring på den store Stubnerkogel-lift lige over for Felsen Therme og tag til toppen af Stubnerkogel-bjerget, hvor de allermest eventyrlystne kan vove sig ud på Europas højst beliggende hængebro 2.400 meter over havet - og se ud over det spektakulære bjerglandskab fra udsigtsplatformen Glocknerblick. Gasteinerdalen er en del af den berømte nationalpark Hohe Tauern, hvor vandre- og cykelstierne snor sig mellem sjældne træer, duftende blomste og solrige enge - så tøv heller ikke med at indtage dalen til fods. Her er ruter for alle: langbenede, kortbenede og alle midt imellem.

På listen over årets østrigske sommeroplevelser står måske også en tur mellem vandfald og klippevægge i landets mest imponerende bjergslugt, Liechtensteinklamm (39 km), en udflugt til badebyen Zell am See (47 km), falkoneropvisninger i autentiske omgivelser på Burg Hohenwerfen (53 km) eller en ekspedition ind i verdens største ishule, Eisriesenwelt (58 km)?

Gastein Card
Opholdet inkluderer et Gastein Card, som giver 10-50 % rabat på op mod 50 aktiviteter og forlystelser, wellness og kurbade i Gasteinerdalen.

Kortet giver også op til 15 % rabat på transport med dalens bjergbaner (denne rabat gælder kun for voksne), 50 % rabat på offentlig transport på strækningen fra Dorfgastein til Sportgastein samt gratis transport med citybus.

Kortet samt yderligere information får I ved ankomst til hotellet.

Se hele beskrivelsen

Fakta

Opholdet på Hotel Mozart - Bad Gastein *** inkluder
7 overnatninger, 7 x morgenbuffet, 7 x 3-retters middag/buffet, Værelse med balkon, Gastein Card med 10-50 % rabat på mere end 50 aktiviteter (kurbade, bjergbaner m.m.) og fri transport med bybus.

Bestil ophold
For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside. Tryk på den grønne knap øverst på siden, hvorefter du får adgang til Happydays hjemmeside. Her skal du bruge rejsekoden, der står over den grønne knap. Eller bestil telefonisk hos Happydays på tlf. 70 20 34 48, hvor rejsekoden skal oplyses inden bestilling.

Mest populære rejseudstyr


Andre kunder har også set

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76