Hotelhygge i Heksenes Harzen

4 dages kør selv-ferie på 4-stjernet hotel i Hahnenklee, Harzen

Bo for foden af det lokale bjerg og ved indgangen til Nationalpark Harz, hvor sagnomspundne Bloksbjerg, Harzens højeste top, troner.

For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside - se mere under Fakta.

 • Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 1.649 kr.
  Pris uden abonnement 1.799 kr. 
  Ekspeditionsgebyr 99 kr.
 • Opholdet inkluderer:
  3 overnatninger med morgenbuffet og 3x3 retters middag/buffet m.m. Se mere under Fakta.
 • Ankomst 2020
  Søndag, mandag og tirsdag i perioden frem til 28.6. og 1.9.-15.12 samt tirsdag, torsdag, fredag og søndag i perioden 2.7.-28.8.2020.

Beskrivelse

Alene navnet emmer af Harzen, hekse og hedensk mystik: Hotel Walpurgishof er opkaldt efter Harzens største højtid Walpurgisnacht - Valborgsnat - hvor hekse og troldmænd samles om blussende bål, før de flyver til Bloksbjerg i de skumle nattetimer, når april skifter til maj. Men bare rolig, alt ånder fred og idyl, når I tjekker ind på det 4-stjernede hotel, som er en lille luksusrede i bjergbyen Hahnenklee tæt på kejserbyen Goslar (15 km). 

Harzen – også en moderne by: 

Her kommer moderne faciliteter som lækker wellness og indendørs swimmingpool til at give de gamle mysterier kamp til stregen, når det handler om at løbe med jeres opmærksomhed.

Men hotellets adresse minder dog om, at eventyrene venter lige uden for døren: I bor nemlig Am Bocksberg, for foden af det lokale bjerg og ved indgangen til Nationalpark Harz, hvor sagnomspundne Bloksbjerg, Harzens højeste top, troner.

Hotel Walpurgishof er ideelt til en miniferie med wellness eller vandring alt efter humør. Stisystemet i Harzen er i en klasse for sig, og vandreture og cykeludflugter i de disede bjerglandskaber kan næppe begynde meget smukkere end her i centrum af Hahnenklee.

Den lille idylliske kurby ligger på en solrig højslette 600 m.o.h., og her finder I både Europas længste sommerkælkebane såvel som fem alpine piste, der giver optimale muligheder for skiløb, når sneen pakker Harzen i sne.

Hotellet ligger lige over for byens smukke stavkirke efter nordisk forbillede, og på jeres køreture kan I hurtigt nå store attraktioner som Wernigerode (53 km) og Quedlinburg (77 km), hvor mere end 200 originale bindingsværkshuse har placeret byen på UNESCOs liste over verdensarv.

Se hele beskrivelsen

Fakta

Opholdet på Hotel Walpurgishof inkluderer:

 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x 3-retters middag/buffet
 • Badekåbe under opholdet
 • 20 % rabat på wellness- og skønhedsbehandlinger
 • Værelse med balkon eller terrasse

Bestil ophold
For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside. 

Tryk på den grønne knap øverst på siden, hvorefter du får adgang til Happydays hjemmeside. Her skal du bruge rejsekoden, der står over den grønne knap. Eller bestil telefonisk hos Happydays på tlf. 70 20 34 48, hvor rejsekoden skal oplyses inden bestilling.

Mest populære rejseudstyr


Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook