I hjertet af Karlshamn

4 dages kør selv-ferie på 4-stjernet hotel i Blekinge, Sverige

Midt i Blekinges smukke skærgård ligger Karlshamn, der byder på masser af attraktioner. Hotellet har en perfekt beliggenhed i centrum, hvor arkitekturen afspejler det historiske havnehus, der tidligere lå her. I dag finder du et moderne hotel med charme og komfort - tæt på Karlshamns seværdigheder.

Pluspris 1.499 kr.
  • For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside - se mere under fakta.
  • Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 1.499 kr. 
  • Opholdet inkluderer
    3 overnatninger med morgenbuffet
  • Ankomst 2018.                              
    Torsdag og fredag indtil 15.6.2018 og i perioden 13.9.-14.12.2018 samt valgfri i perioden 18.6.-28.6.2018.

Beskrivelse

I 1664 erobrede svenskerne Blekinge fra danskerne, og samme år blev Karlshamn grundlagt. Karlhamns skærgård byder på fantastiske muligheder for bådture og badning i løbet af sommeren og fisketure hele året. Det idylliske landskab langs skærgården har også masser af rekreative områder med gode vandrestier og smukke søer.

Karlshamn var tidligere kendt som "syndens hule", hvor der blev produceret brændevin, punch, tobak og snus. Tag på en spændende opdagelsesrejse i det gamle kulturkvarter i Karlshamn (700 m), hvor historiens vingesus tager dig med på en mindeværdig tur over brostenene med bl.a. en punchfabrik, tobakslade, købmandsgårde, farvestrålende små træhuse og Karlshamns Museum, hvis samling kan opleves inde i mange af de historiske huse. Tag også et smut på havnen, og se den berømte statue af Karl-Oskar og Kristina (1 km), der symboliserer alle de emigranter, der forlod Sverige i jagten på drømmen om Amerika.

Besøg også Kreativum Science Center (3,5 km), der er fuld af lærerige oplevelser for alle aldre. Oplev Eriksberg Vilt & Natur (15 km), hvor du kan gå på safari blandt fritgående europæiske bisonokser og meget mere. Prøv også en fisketur på Mörrumsån (10 km), som er verdensberømt for sine store ørreder og laks, eller nyd en runde på Karlshamn Golf Club (11 km) - en 36-hullers golfbane.

Tilbage på hotellet kan du fra restauranten nyde den smukke udsigt over Karlshamns havn. Slappe af med en tur i hotellets sauna - og måske en enkelt punchdrink eller to i hotellets bar.

Se hele beskrivelsen

Fakta

Miniferie på First Hotel Carlshamn i Karlshamn inkl.
3 overnatninger, 3 x morgenbuffet, 1 x 2-retters middag inkl. kaffe, Fri Wi-Fi
Ekspeditionsgebyr 99 kr

Bestil ophold
For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside. Tryk på den grønne knap øverst på siden, hvorefter du får adgang til Happydays hjemmeside. Her skal du bruge rejsekoden, der står over den grønne knap. Eller bestil telefonisk hos Happydays på tlf. 70 20 34 48, hvor rejsekoden skal oplyses inden bestilling.

Mest populære rejseudstyr


Andre kunder har også set

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76