Julemarked i Lübeck

4 dages kør selv-ferie på 4-stjernet hotel i Lübeck, Nordtyskland

Lad juleklædte Lübeck blive den perfekte ramme om jeres næste juleferie. I december fylder duften af brændte mandler og Glühwein luften med vaskeægte julestemning - særligt i den gamle bydel (2 km), hvor et af Tysklands hyggeligste og måske mest kendte julemarkeder hos os danskere løber af stablen.

Pluspris fra 1.249 kr.

For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside - se mere under Fakta.

 • Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse fra 1.249 kr.
  Pris uden abonnement fra 1.399 kr. 
  Ekspeditionsgebyr 99 kr.
 • Opholdet inkluderer:
  3 overnatninger med morgenbuffet m.m. Se mere under Fakta.
 • Ankomst 2019
  Valgfri ankomst i perioden 25.11-19.12.2019

Beskrivelse

I bor på moderne cityhotel med panoramaudsigt over en af Tysklands mest stemningsfulde byer fra hotellets restaurant Highlight på øverste etage.

Tag turen ind til Lübecks vartegn Holstentor, som også er porten til byens legendariske julemarked og den charmerende bydel, som også findes på UNESCOs liste over verdenskulturarv.

På et besøg på marcipanens højborg Café Niederegger (4 km) kan I opleve den flotte butik, hvor hylderne i denne tid bugner af smukke marcipanfigurer lige fra naturtro kartofler til søde, sjove julenisser.

Glem ikke at besøge den gamle marcipansalon, som giver jer en oplevelse af at rejse helt tilbage i tiden - her hvor lagkager og varm chokolade stadig bliver serveret under lysekronerne i de originale saloner med røde plysmøbler.

Lübeck har været under dansk herredømme, og beliggenheden ud til Østersøen gjorde for 600 år siden Lübeck berømt som centrum for middelalderens storhandel. Her blev der samlet en helt enorm rigdom, der stadig trænger igennem i nutidens bybillede.

Men Lübeck byder også på andet end historiske seværdigheder. Tag for eksempel på strøgtur og besøg hansestadens første handelsgade Hüxstrasse (4 km) og shop jer igennem byens specialforretninger. Og på en køretur kan I blandt andet opleve Lübeckerbugten fra Timmendorfer Strand (18 km) eller pragtbyerne Wismar (65 km) og Schwerin med bydelen Schelfstadt og det imponerende renæssanceslot (70 km).

Se hele beskrivelsen

Fakta

Opholdet på 4-stjernet Hotel Vier Jahreszeiten i Lübeck, Nordtyskland inkluderer:

 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • Velkomstdrink
 • 1 x 3-retters middag på panoramarestaurant Highlight
 • Fri parkering


Bestil ophold
For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside.
Tryk på den grønne knap øverst på siden, hvorefter du får adgang til Happydays hjemmeside. Her skal du bruge rejsekoden, der står over den grønne knap. Eller bestil telefonisk hos Happydays på tlf. 70 20 34 48, hvor rejsekoden skal oplyses inden bestilling.

Mest populære rejseudstyr


Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på facebook