Kroophold på Sydhavsøerne

3 dages kør selv-ferie på 3-stjernet bindingsværkskro i Nysted på Lolland, Danmark

Rejsen udbydes i samarbejde med Happydays.

For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside - se mere under Fakta.

 • Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 1.299 kr.
  Pris uden abonnement fra 1.449 kr. 
  Ekspeditionsgebyr 99 kr.
 • Opholdet inkluderer:
  2 overnatninger med 2 x morgenbuffet, 1 x 2-retters middag m.m. Se mere under Fakta. 
 • Ankomst 2021
  Ankomst onsdage, torsdage og fredage i perioden 10.3.-25.6.2021

Beskrivelse

Historien bag 'The Cottage'

Historien bag den hyggelige bindingsværkskro The Cottage er præcis så engelsk som navnet. I begyndelsen af 1900-tallet kom den britiske skolefrøken Miss Jackson til Lolland og blev bestyrer af områdets engelske skole - og hun lod i 1908 huset opføre som en tro kopi af sit hjem i England. De karakteristiske skorstenspiber og det hvide stakit byder stadig velkommen til The Cottage, og den intime atmosfære er bevaret med buldrende ild i pejsen, originale paneler på væggene og gamle æbletræer i haven.

Her er jeres kroophold lagt i naturens smukkeste rammer kun et stenkast fra stranden ved Nysted Nor, og på en gåtur langs vandet til f.eks. den lille, hyggelige Nysted Havn (1 km) kan I nyde en storslået udsigt over mod Ålholm Slot. Men I skal også glæde jer til at stifte bekendtskab med kroens gode køkken, hvor der er lige så stort et hjerte bag de kulinariske kreationer som bag værtskabet, og på The Cottage venter der altid en hyggelig middagsoplevelse i romantiske rammer - eller en iskold øl på solterrassen efter et slag minigolf i haven.

På en udflugt ligger livet på Sydhavsøerne foran jer i al sin idyl omgivet af Østersøens brusende bølger og de blide strande langs Smålandshavet. Og uanset hvor eksotisk det lyder med Sydhavsøerne og Smålandshavet, så bliver det ikke mere pæredansk end her. Spadser en tur ind til Nysted, hvor bindingsværkshusene, de brostensbelagte stræder med stokroser og klokkespillet på torvet er så hyggeligt som et afsnit af Matador. Besøg også det lokale, anerkendte Fuglsang Kunstmuseum (15 km), Maribos købstadscharme med både kloster- og domkirkehistorie (26 km) eller brug en dag på Lollands mest berømte turistattraktion: Knuthenborg Safaripark, der er Europas største af sin art (30 km). Fra Lollands nordkyst kan I desuden sejle med de små færger til Fejø, Femø og Askø, hvor man finder en ro og oprindelighed af en helt anden verden i den rene Morten Korch-idyl.

Unik natur

Sydhavsøerne er også et møde med noget af Danmarks mest unikke natur ved de stejle, hvide klinter på Møns Klint (85 km). De imponerende kalkklipper rejser sig mere end 100 meter lodret fra havet, og når I står på toppen, kan I på en klar dag se hele vejen til Farøbroerne og Storstrømsbroen samt Stevns Klint, der i 2014 overhalede Møns og kom på UNESCOs liste over verdensarv. Den kan I overveje at køre forbi på vejen hjem over Sydsjælland - og samtidig gøre en tur ud af det. Egnen er nemlig rig på smukke slotte og historiske herregårde. Følg f.eks. i H.C. Andersens fodspor på Gisselfeldt Kloster (92 km) - et af Danmarks største godser med en park i engelsk stil. Eller besøg Gavnø Slot (73 km) ved Næstved, der husede Danmarks store eventyrdigter i flere perioder af hans liv, men i dag er berømt for sin enestående blomsterpark.

Se flere Kør selv-rejser med Plusrabat her

Fakta

Ophold på The Cottage ***  inkluderer:

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 2-retters middag
 • 1 x 3-retters middag
 • Værelse med terrasse og tekøkken

Bestil ophold
For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside.

Tryk på den grønne knap øverst på siden, hvorefter du får adgang til Happydays hjemmeside. Her skal du bruge rejsekoden, der står over den grønne knap. Eller bestil telefonisk hos Happydays på tlf. 70 20 34 48, hvor rejsekoden skal oplyses inden bestilling.

Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook