Oplev Potsdam og Berlin

4 dages kør selv-ferie på designhotel i Potsdam centrum, Nordtyskland.

Tag på opdagelse i den europæiske kulturarv med base på dette flotte designhotel, der ligger centralt for seværdighederne i Potsdam og Berlin

Pluspris fra 1.399 kr.

For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside - se mere under Fakta.

 • Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse fra 1.399 kr.
  Pris uden abonnement fra 1.549 kr. 
  Ekspeditionsgebyr 99 kr.
 • Opholdet inkluderer:
  3 overnatninger med morgenbuffet og 2x2 retters middag m..m.
  Se mere under Fakta.
 • Ankomst 2020
  Ankomst torsdag og fredag frem til 19.6. og 3.9.-18.12.2020

Beskrivelse

I bor lige ned til flodbredden og med panorama over vandet i Potsdam – og så er der kun 10 minutters gåtur til indgangen af den enorme slotspark (750 m), der er juvelen i Potsdams samling af historiske seværdigheder. Her ligger Sanssouci i al sin sanselige romantik fra før, verden gik af lave (2,4 km) blandt 18 andre slotte, tepavilloner og orangerier omgivet af pragtfulde haveanlæg.

Det charmerende Potsdam: 

Men også Potsdams gamle hollandske bydel (3,3 km) er et charmerende bekendtskab med sine hippe cafeer og små specialbutikker i de originale gavlhuse. Potsdam er desuden Tysklands svar på Hollywood pga. filmbyen Babelsberg (8 km), hvor danske Asta Nielsen var verdens første filmstjerne i stumfilmens tid. Og så bor I tæt på stationen, hvor I kan tage toget til Berlin, der stadig fornyr sig dag for dag efter genforeningen for 30 år siden.

Hotel am Havelufer er indrettet af den britiske designer Jasper Morrison i et af de gamle pakhuse på flodbredden, der er bevaret som vidne om Potsdams travle fortid. Det tidligere kornmagasins rustikke stolper og kendetegn fra opførelsen i midten af 1800-tallet giver det moderne hotel et historisk modspil, og så er placeringen ved vandet udnyttet optimalt på udearealerne om sommeren, hvor hotellet har indrettet strandbar, ligesom I kan tage vandtaxi til Potsdams seværdigheder direkte fra hotellets egen mole.

Her er desuden fine vandrestier langs floden og søerne, der også fører ind til Potsdams bykerne, og det omkringliggende landskab med sine skovkransede søer er i sig selv en særdeles naturskøn base for en miniferie.sauna - og måske en enkelt punchdrink eller to i hotellets bar.

Fakta

Opholdet på Hotel am Havelufer Potsdam inkluderer:

 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters middag
 • Velkomstdrink i hotellets bar
 • 1 fl. vand på værelset
 • Check out kl. 12

Bestil ophold
For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside.

Tryk på den grønne knap øverst på siden, hvorefter du får adgang til Happydays hjemmeside. Her skal du bruge rejsekoden, der står over den grønne knap. Eller bestil telefonisk hos Happydays på tlf. 70 20 34 48, hvor rejsekoden skal oplyses inden bestilling.

Mest populære rejseudstyr


Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook