Rügen - Tysklands smukkeste ferieø

4 dages kør selv-ferie på 4-stjernet superiorhotel i Breege, Nordtyskland

Oplev Rügen, der er Tysklands største og smukkeste ø, tæt ved den danske grænse.

For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside - se mere under Fakta.

 • Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 1.749 kr.
  Pris uden abonnement 1.899 kr. 
  Ekspeditionsgebyr 99 kr.
 • Opholdet inkluderer:
  3 overnatninger med morgenbuffet, 2 x temabuffet og velkomstdrink m.m. Se mere under Fakta.
 • Ankomst 2020
  Valgfri ankomst frem til 13.5.2020.

Beskrivelse

Tæt ved den danske grænse, Østersøens sandstrande, de karakteristiske hvide klinter og de idylliske fiskerlandsbyer ligger det 4-stjernede superiorhotel med direkte adgang til alt det, der gør Rügen til den perfekte feriedestination. Med en duft af skov, hav og afslapning finder I alt, hvad I har brug for; wellnesscenter med indendørs swimmingpool, piratskib og legeland for børnene, tapasbar, steakhouse og kun 200 meter til den pragtfulde, hvide sandstrand.

Rügen – mere end bare badestrande:

Men Rügen har meget mere at byde på end velbesøgte badestrande. For inde på øen venter et vidstrakt net af skønne vandrestier i de tætte, kuperede bøgeskove. I kan også leje cykler eller elcykler på hotellet og tage turen ad den smalle kysttange til naturparken Jasmund (22 km), der med sin mangeartede flora er et must på en miniferie på Rügen.

Øen lokker desuden med hyggelige fiskerlejer - et af disse er den lille, charmerende fiskerlandsby Vitt (11 km). Landsbyen omtales som den mest romantiske by på Rügen, og er et skønt billedbogsmotiv. Lad jer overvælde af yndige, stråtækte huse, snævre gader og den stemningsfulde havn. Nær Vitt finder I også Kap Arkona (11 km), og allerede på lang afstand hilser spidsens fyrtårn velkommen. Udforsk den 46 meter høje, stejle skrant og nyd den imponerede udsigt over landskabet.

På en lidt længere udflugt er et besøg i Putbus oplagt (42 km). Putbus kaldes også den hvide by, og er en tidligere residensby for de rügenske fyrster med hvide, klassicistiske palæer med farvestrålende, opstammede stokroser. Lige i smørhullet ligger Schloss Park von Putbus, hvor I kan udforske det bakkede landskab med løvtræer, grønne pladser og omfattende stisystemer. Byen har også et prægtigt teater fra år 1819, sognekirke og fyrstefamiliens mausoleum, som venter på at blive udforsket.

Det er desuden oplagt at lægge vejen forbi hansestæderne Stralsund (62 km) eller Rostock (137 km) - en naturlig og oplevelsesrig afslutning på en fantastisk miniferie på den dejligste, nordtyske ferieø.

Fakta

Opholdet på Aquamaris Strandresidenz Rügen ****  inkluderer:

 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 2 x stor temabuffet
 • Velkomstdrink
 • 10-20 % rabat på wellnessbehandlinger
 • Værelse med balkon eller terrasse

Bestil ophold
For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside.

Tryk på den grønne knap øverst på siden, hvorefter du får adgang til Happydays hjemmeside. Her skal du bruge rejsekoden, der står over den grønne knap. Eller bestil telefonisk hos Happydays på tlf. 70 20 34 48, hvor rejsekoden skal oplyses inden bestilling.

Mest populære rejseudstyr


Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook