Se Norditaliens verdensarv

6 dages kør selv-ferie på 4-stjernet hotel i Monselice, Veneto, Norditalien

Tilbring jeres næste ferie i den charmerende middelalderby Monselice, hvor I skal bo på elegant hotel med swimmingpool i den løvrige park. Kobl af med en feriebog i en solstol ved poolkanten, eller køl ned med en forfriskende dukkert på de varme sommerdage.

Pluspris fra 2.299 kr.
  • For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside - se mere under fakta.
  • Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse fra 2.299 kr. 
  • Priser frem til 29.9.2018 - 2.949 kr. Fra 30.9.2018 - 2.299 kr. Ekspeditionsgebyr 99 kr 
  • Opholdet inkluderer
    5 overnatninger med morgenbuffet
  • Ankomst 2018
    Valgfri ankomst frem til 30.10.2018 

Beskrivelse

Fra hotellets solterrasse har I en skøn udsigt over byens borg, som troner på toppen af bakken Colle della Rocca i udkanten af den smukke og bølgende nationalpark Colli Euganei, som strækker sig vidt ud i landskabet syd for Padova (23 km). Jeres feriebase ligger perfekt for udflugter til Norditaliens store, verdensarvlistede turistmagneter: Vicenza (65 km), Ferrara (54 km), Verona (108 km) og Venedig (61 km).

Bakkerne i Colli Euganei er af vulkanisk oprindelse og byder på et pragtfuld naturscenarie. De mange varme kilder udnyttes da også flittigt af ferieområdets velbesøgte kurbyer - oplev det på egen krop i for eksempel den nærliggende Abano Terme (18 km), hvor I kan spadsere en tur i den smukke kurpark og prøve et kurbad eller en wellnessbehandling i en af spa-anlæggene. Her er også flere gode vandre- og cykelstier, som snor sig på kryds og tværs i naturidyllen og rundt om de små kulturhistoriske byer. I jeres ferieby, Monselice, kan I gå på opdagelse i det storslåede slotskompleks, hvor borgen Il Mastio Federiciano troner på bakketoppen med panoramaudsigt over dalen - tag også på en guidet rundvisning og få et indblik i stedets spændende historie.

En ferie i Italien er også synonym med lækre mad- og vinoplevelser, og på en udflugt til Bologna (96 km) lærer I alt om, hvorfor byen går for at være Italiens kulinariske hovedstad: Her er stribevis af lækre torvemarkeder, isbarer og restauranter, som frister med alle tænkelige delikatesser. Det kan også varmt anbefales at tage til maleriske Chioggia (49 km), som ligger i den sydligste ende af Venedigs lagune - den lille perle kaldes også for et Venedig i miniature med sine kanaler og pragtfulde kirker.

Fra Chioggia kan I krydse broen til badebyen Sottomarina og nyde de skønne strande ved Middelhavet, og efter dagens eventyr venter en god middag på hotellet. I godt vejr serveres hele herligheden på terrassen, hvor I kan beundre den rødmende himmel, når solen går ned over jeres smukke feriekulisse. Rigtig god ferie i Norditalien!

Se hele beskrivelsen

Fakta

Opholdet på  Blue Dream Hotel inkluder
5 overnatninger, 5 x morgenbuffet, 5 x 3-retters middag med valgfrihed fra menu, velkomstdrink, værelse med aircondition.

Bestil ophold
For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside. Tryk på den grønne knap øverst på siden, hvorefter du får adgang til Happydays hjemmeside. Her skal du bruge rejsekoden, der står over den grønne knap. Eller bestil telefonisk hos Happydays på tlf. 70 20 34 48, hvor rejsekoden skal oplyses inden bestilling. 

Mest populære rejseudstyr


Andre kunder har også set

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76