Togrejse med Silvertray 10 dages togrejse over Alperne til Comosøen og Venedig

Tag med Silvertray på en af de mest romantiske og spektakulære rejser, du kan gøre med tog fra København.

En togrejse over Alperne med Europas flotteste og vildeste jernbane. Gør ophold i Comosøens mest charmerende og pittoreske by. Slut rejsen i Venedig med vandtaxa ned ad Canal Grande og privat byvandring med en lokal insider.

Plusrabat 3.500 kr.
 • Individuel rejse – afrejse alle lørdage hele året 
 • Arrangør: Silver Tray for Kipling Rejser
 • 9 nætter med tog på første klasse, firestjernede boutique hoteller, vandtaxa og privat byvandring i Venedig, flyrejse hjem fra Venedig.
 • Oplev Hamburg, Alperne omkring Chur, Bernina Expressen, Varenna ved Comosøen, Venedig.
 • Pluspris                               18.498 kr.
  Pris uden abonnement      21.998 kr. 

Beskrivelse

Togrejse over alperne - en unik oplevelse: 

Der er mange veje til Venedig, men ingen så smuk og dramatisk som jernbanen over Bernina Passet mellem Schweiz og Italien. Det er Europas mest spektakulære togtur, og blot et af denne rejses højdepunkter.

For på den anden side af passet venter en pittoresk lille by ved Comosøen, og tre dage senere kører dit højhastighedstog over lagunen til Venedig, hvor en privat vandtaxa venter på at sejle dig det sidste stykke ad Canal Grande til dit perfekt beliggende hotel.

Dette er en rejse med højhastighedstog på første klasse og charmerende firestjernede boutiquehoteller, så du rejser behageligt og afslappet gennem Europa. Det er en individuel rejse, og du kan tage fra Danmark alle lørdage hele året. 

Dag 1: København – Hamburg

Din store rejse gennem Europa begynder med en let togtur til Hamburg. Her bor du på et historisk firestjernet boutique-hotel lige ved banegården, og få skridt fra byens søer, kanaler og historiske centrum. Vi anbefaler et besøg i byens nye arkitektoniske vartegn, Elbphilharmonie, efterfulgt af en sejltur på Elben ud til den pittoreske og historiske Blankenese forstad, der hæver sig stejlt over floden.  

Dag 2: Hamburg - Chur

Hamburgs levende natteliv lokker, men husk at du skal meget tidligt op for at rejse med direkte ICE-højhastighedstog på første klasse tværs gennem Tyskland og Schweiz. Toget medfører spisevogn hele vejen, og hvis du indtager en sen frokost, vil du samtidig med desserten se Alperne tårne sig op. Midt på eftermiddagen er du fremme i smukke og historiske Chur, en af de ældste byer i Schweiz og beliggende ved foden af storslåede naturoplevelser.

Dag 3: Chur

Med to nætter i Chur har du en fuld dag til at opleve byens bjergtagende nabolag. Du kan tage en svævebane direkte fra byen op vandre på højtliggende stier med udsigt over hvide bjergtider, eller tage med en spektakulær bjergbane langs den smalle, snoede kløft, som Rhinen har skåret ud af bjergene. De lokale kalder kløften for Schweiz’ Grand Canyon, og du er her ganske nær den store flods udspring. 

Dag 4: Bernina Expressen til Comosøen
Næste morgen stiger du om bord på en af Europas mest spektakulære jernbaner. Bernina Expressen kører langsomt og forsigtigt ad en smal bjergbane op ad stejle bjergsider, over næsten 200 broer og gennem 55 tunneller, langs både bjergsøer og en stor gletsjer, altid med udsigt til snedækkede tinder, før toget endelig når det højeste punkt på over 2.200 meter og begynder sin nedstigning fra de frosne bjergegne til det varme Italien.  

Efter et meget enkelt og let togskifte fortsætter du eventyret langs Comosøen, hvor du stiger af i Varenna, den måske smukkeste og mest charmerende af alle byer ved søen. Den billedskønne lille bys brostensbelagte stræder strækker sig stejlt fra sø-promenaden op mod Piazza San Giorgio, middelalderpladsen der er byens centrum, og hvor dit lille firestjernede boutique-hotel ligger.  

Dag 5 og 6: Comosøen
Bjergene over Varenna gemmer på smalle vandrestier til slugter, borgruiner og udsigtspunkter, mens små passagerfærger giver mulighed for at nyde udsigten over bjerge og byer fra vandsiden, og på blot 15 minutter bringer dig til verdensberømte, glamourøse Bellagio, der ligger på spidsen af en halvø lige over for Varenna.

Dag 7: Comosøen - Venedig
Efter tre nætter ved Comosøen fortsætter du via Milano og med højhastighedstog i et par timer, før du kører over lagunen og ind i Venedig. Den sidste kilometer til feriens endelige mål er blandt rejsens mest magiske: Din private vandtaxa vente, lige for neden ad trappen foran Santa Lucia togstationen.  Du sejler både gennem smalle kanaler og på selve Canal Grande, før du bliver sat i land lige ved dit firestjernede hotel.

Dag 8 og 9: Venedig
Dit hotel ligger helt perfekt, lige ved Canal Grande og få skridt fra de store seværdigheder. Venedigs største attraktion er dog naturligvis alle de skjulte skatte, og derfor vil en lokal insider tage dig med på en privat byvandring i tre timer. Hvis du har særlige ønsker, er det blot at sige til: Byvandringen kan skræddersys helt som du foretrækker.

Dag 10: Med vandtaxa til lufthavnen
Selv transferen til lufthavnen er mindeværdig: Du sejler direkte fra dit hotel med vandtaxa gennem byen og over lagunen, før du træder lige ind i lufthavnsterminalen og flyver hjem. På en god dag passerer flyet lige over Venedig før det sætter kursen over de samme søer og bjerge som du har rejst til med tog. 

Rejsen inkluderer

 • Togrejser på første klasse København – Hamburg – Chur – Varenna – Venedig. 
 • Ni nætter på firestjernede hoteller 
 • Transfers med privat vandtaxa i Venedig
 • Byvandring med lokal insider i Venedig
 • Fly Venedig – København / Billund.

Rejsen inkluderer ikke

 • Enkeltværelse. Prisen er per person i delt dobbeltværelse. 
 • Guide. Du er på egen hånd, undtagen i Venedig, hvor der er en byvandring med en lokal insider
 • Måltider. Kun morgenmad er inkluderet.
 • Lokale hotelskatter. Disse skal afregnes kontant på stedet.

Rejsen er tilrettelagt af Silver Tray for Kipling Rejser, der er arrangør af turen. Silver Tray er en dansk rejsespecialist, der er blandt Europas førende eksperter i togrejser. Silver Tray skræddersyr perfekte og personlige togrejser, hvor du altid rejser kort, hurtigt og direkte med de bedste tog. Silver Tray kan også skræddersy denne rejse præcis som du foretrækker den.

Se alle vores rejs-selv ture her.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook