Slots- og gourmetophold i Normandiet

6 dages kør selv-ferie på slotshotel i Villeray, Frankrig

Det romantiske slot Château de Villeray fra det 17. århundrede står som taget ud af et fransk landskabsmaleri. Slottet har sin egen hyggelige vandmølle og er omgivet af et stort parkanlæg, der ligger idyllisk ved den lille flod L'Huisne i Normandiets grønne naturpragt.

  • For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus. Derefter får du en rejsekode, der skal bruges hos Happydays. Se under Fakta.
  • Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 2.749 kr.
    Ekspeditionsgebyr 99 kr.
  • Opholdet inkluderer:
  • 5 overnatninger og 5 x fransk morgenkomplet mm. (Se under Fakta)
  • Ankomst 2019
    Ankomst søndage og mandage i perioden 3.3.-11.11.2019.

Beskrivelse

I dag er slottet og møllehuset blevet renoveret fra yderst til inderst med forkærlighed for stedets pragt og historie - og her har Madame og Monsieur Eelsen gjort det til deres livsværk at byde velkommen til et stemningsfuldt gourmetophold, der kombinerer et fransk slotseventyr med det ypperste indenfor smagsoplevelser og ikke mindst moderne bekvemmeligheder som f.eks. swimmingpool og wellnesscenter.

Slottets gourmetrestaurant er indrettet i det gamle møllehus, Moulin de Villeray, hvor der er en hyggelig gårdhave ned til flodbredden, og her under parasollernes skygge serveres alle opholdets måltider, så snart vejret tillader det.

Værten, Monsieur Eelsen, står selv for at håndplukke råvarerne på de lokale markeder og sammensætte menuen hver uge, så her kan I roligt glæde jer til at stifte bekendtskab med det ypperste af det franske cuisine.

Men allerede fra morgenstunden bliver I forkælet på jeres slotsophold: Her skal man ikke stå i kø ved buffeten - her kan I læne jer tilbage og nyde, at morgenmaden bliver serveret for jer med alt fra friske æg og frugt til hjemmelavet baguette og cafe creme.

Efterfølgende kan I slentre rundt i den lille landsby omkring slottet eller tage på en lille tur i lokalområdet, der hedder Perche. Her findes der et utal af charmerende landsbyer og lokale ciderier, der brygger specialiteter af den normanniske signaturfrugt; æblet. Det kan varmt anbefales at bede om en smagsprøve på f.eks. den berømte æblebrændevin Calvados!

Det kan være svært at vriste sig fri af slotshotellets fredelige idyl, for her bor man langt fra alfarvej og turistinfernoer. Men har man mod på et par dagsudflugter i løbet af ugen, ligger nogle af Normandiets største oplevelser inden for rækkevidde:
De store invasionsstrande fra D-dagen og Claude Monets have. Kæmpekatedralen i Rouen og det magiske kloster i havet; Mont Saint-Michel. Beliggenheden mellem racerløbsbyen Le Mans (80 km), hvor Dannebrog efterhånden er et kendt flag, og ikke mindst byernes by Paris (140 km) frister med ture til store, verdenskendte seværdigheder - de fleste kan nås inden for 2-3 timers kørsel.

Fakta

Opholdet på Domaine de Villeray inkluderer:

• 5 overnatninger
• 5 x fransk morgenkomplet serveret ved bordet
• 5 x 4-retters gourmetmenu i slottets hyggelige møllehusrestaurant
• Check-out kl. 12

 
Bestil ophold
For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside.
Tryk på den grønne knap øverst på siden, hvorefter du får adgang til Happydays hjemmeside. Her skal du bruge rejsekoden, der står over den grønne knap.
Eller bestil telefonisk hos Happydays på tlf. 70 20 34 48, hvor rejsekoden skal oplyses inden bestilling.

Mest populære rejseudstyr

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
mød os på facebook