Sommerferie i svensk herregårdsidyl

4 dages kør selv-ferie på 4-stjernet herregårdshotel i Vargön ved Vänern

Når I kører op ad alléen til gamle Ronnums Herrgård, møder I synet af gulmalede træfacader under grønne trækroner - og her omgivet af ren, svensk sommernostalgi, skal I tilbringe jeres sommerferie med et strejf af udsøgt luksus.

  • For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus. Derefter får du en rejsekode, der skal bruges hos Happydays. Se under Fakta.
  • Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 1.949 kr.
    Ekspeditionsgebyr 99 kr.
  • Opholdet inkluderer:
    3 overnatninger og 3 x morgenbuffet mm.(Se under Fakta)
  • Ankomst 2019
    Valgfri ankomst i perioden 14.6.-28.8.2019.

Beskrivelse

Restauranten på Ronnums Herrgård er i en klasse for sig, og det historiske herregårdsmiljø har aner tilbage til 1300-tallet, så her skal I nyde stemningen i salonerne og kaminstuerne med de smukke tapeter, de enorme lysekroner og de inkluderede middage i stearinlysenes skær. Måske sluttet af med en tur i herregårdens udendørs jacuzzi, mens den lyse, nordiske sommernat falder på.

For dagene skal nok blive fyldt med aktive oplevelser: Naturen omkring Ronnums Herrgård, her ved foden af bjergplateauerne Halle- og Hunneberg, hører til verdens mest elgrige områder. Det er også her, I kan gå på opdagelse ved Sveriges største sø Vänern samt Göta Älvs berømte kanaler og sluser. Tager I f.eks. turen til Trollhättan (11 km), kan I opleve de enorme sluseanlæg, der sikrer bådtrafikken på den berømte vandvej. Og findes der noget mere sommeridyllisk end en badedag på varme klipper ved de svenske søer? Den bedste badestrand finder I ved Nordkroken, der har lækkert, hvidt sand ved søbredden af Värnern (4 km) - og hvor vandet er så rent, at man kan drikke af det.


Er I til unikke bymiljøer, er I også havnet det rette sted: I Vänersborg (5 km) kan I møde den charmerende atmosfære, som fik digteren Sjöberg til at døbe byen Lille Paris. Trollhättan har foruden sluserne også en position som Nordens Hollywood; Trollywood, hvor bl.a. Lars Von Trier har filmet med verdens største stjerner. Her er det også oplagt at dykke ned i de lokale delikatesser, der serveres på byens mange cafeer og restauranter: Löjrom og laks fra Värnerns klare vand. Eller en af de berømte, svenske rejemadder, räkor i trängsel, som er et rigtigt sommerhit på tallerkenen og så populær, at den serveres alle steder - f.eks. også hvis I vælger at bruge en dag af jeres herregårdsferie på en sommerudflugt til Göteborg (85 km) eller idylliske Smögenbryggan i den Bohuslänske skærgård (93 km).

Fakta

Opholdet på Ronnums Herrgård **** inkluderer:

•  5 overnatninger
•  5 x morgenbuffet
•  4 x 3-retters middag/buffet
•  Velkomstbobler
•  En dags lån af elcykel (for voksne)
•  20 % rabat på wellnessbehandlinger
•  Turistkort m. fri kollektiv transport i Schwarzwald-regionen og fri entre til byens   friluftsbad samt rabat på MTB, tennis og guidede vandreture

 
Bestil ophold
For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside.
Tryk på den grønne knap øverst på siden, hvorefter du får adgang til Happydays hjemmeside. Her skal du bruge rejsekoden, der står over den grønne knap.
Eller bestil telefonisk hos Happydays på tlf. 70 20 34 48, hvor rejsekoden skal oplyses inden bestilling.

Mest populære rejseudstyr

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
mød os på facebook