Sommerferie og familiesjov i Danmark

5 dages kør selv-ferie på 3-stjernet hotel i Vejle Ådal, Jylland

Lange dage og lyse nætter, friske jordbær og glade børn, der leger i solen… Er der noget bedre end sommerferie i Danmark?

For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside - se mere under Fakta.

 • Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 2.149 kr.
  Pris uden abonnement fra 2.449 kr. 
  Ekspeditionsgebyr 99 kr.
 • Børnerabat  (ved 2 voksne)
  Maks. 1 barn 0-2 år gratis i forældres seng.
  Maks. 2 børn 3-14 år ½ pris i forældres værelse.
 • Opholdet inkluderer:
  4 overnatninger med morgenbuffet, 4 x køkkenchefens sommerbuffet inkl. isvaffelbar til aften
 • Ankomst 2021
  Valgfri ankomst i perioden 25.6.-10.8 2021.

Beskrivelse

Naturskønne Vejle Ådal

Hvis det er i år, familien skal stresse helt af og opleve en sommerferie med tid til hinanden og mulighed for at gå på opdagelse i den danske ferieidyl, er det 3-stjernede familiehotel Vingsted et oplagt valg: Her er der plads til alle aldre og masser af aktiviteter i pragtfuld natur med boldbaner, trampoliner og hoppeborg omgivet af grønne arealer ved skov og sø.

Samtidig bor I helt centralt her midt i den naturskønne Vejle Ådal, hvor I har nem adgang til sommerudflugterne i Jylland og på Fyn: Givskud Zoo (18 km), de børnevenlige badestrande ved Vejle Fjord (14 km), Bridgewalking i Middelfart (37 km) og ikke mindst børnenes absolutte favorit; Legoland (20 km). 

Vingsted er et hotel med en lang tradition for aktive oplevelser for både store og små, og sammen med beliggenheden midt i naturens pragt gør det stedet til en ny familiefavorit i det dejlige danske sommerland. Her kan ungerne more sig med leg og spil, mens I planlægger en vandre- eller cykeltur i den omkringliggende skovidyl og langs Vejle Å.

I bor desuden midt i et forhistorisk eventyrland, hvor vikinger og jernalderfolk har sat dybe spor i landskabet. Besøg f.eks. Jernaldermiljøet Vingsted kun få skridt fra jeres hotel, der er en af Danmarks største rekonstruktioner af en landsby – her kan I komme på lidt af en tidsrejse. Eller oplev Egtvedpigens grav – stedet, hvor en bonde for nøjagtigt 100 år siden gjorde et af Europas fineste bronzealderfund, og en begivenhed, der her i jubilæumsåret fejres med flere begivenheder (12 km).

Danske klassikere 

Måske er det også i år, I endelig skal have krydset andre af de store, danske klassikere af på bucketlisten: F.eks. Jellingestenene, som er gjort til en interaktiv oplevelse for hele familien under navnet Kongernes Jelling (14 km). På en tur til Himmelbjerget kan I tage traveturen til udsigtstårnet og blive belønnet med udsigten fra 147 meters højde (62 km). I Aarhus kan I glæde jer til at besøge både Den Gamle By og det nye, flotte Moesgaard Museum (83 km). Tager I turen til Fyn, kan I møde bindingsværksidyllen i både H.C. Andersens Odense (84 km) og de små fiskerlejer langs hele kystlinjen. Og så er en badedag ved havet simpelt hen noget af det bedste ved en ferie i Jylland.

Tag for eksempel til Nymindegab (90 km), hvor Vesterhavets brusende bølger, bløde klitter og hvide sandstrande strækker sig, så langt øjet rækker. Badestrandene ved Vejle Fjord er også populære – de nås på bare et kvarter og byder på roligt vand og lune laguner, hvor bøgen spejler sin top i bølgen blå. Uanset, hvilken kyst I vælger i Jylland, så får sådan en dag med sol og saltvand overbevist alle om, hvorfor man vælger at holde sommerferie i Danmark.

Fakta

Opholdet på VINGSTED aktivt hotel & konferencecenter inkluderer:

 • 4 overnatninger
 • 4 x morgenbuffet
 • 4 x køkkenchefens sommerbuffet inkl. isvaffelbar til aften

Bestil ophold
For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside. 

Tryk på den grønne knap øverst på siden, hvorefter du får adgang til Happydays hjemmeside. Her skal du bruge rejsekoden, der står over den grønne knap. Eller bestil telefonisk hos Happydays på tlf. 70 20 34 48, hvor rejsekoden skal oplyses inden bestilling.

Mest populære rejseudstyr


Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook