Sydtysk bjergferie

6 dages kør selv-ferie på 4-stjernet hotel med all inclusive light i Marienberg, Sachsen, Sydtyskland

Se frem til en sydtysk bjergferie med all inclusive light-forplejning, vandreture mellem hyggelige småbyer i bjerglandskabet Erzgebirge og afslappede stunder på jeres hotel langt fra trafikstøj og bilos.

Pluspris fra 1.999 kr.

For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside - se mere under Fakta.

 • Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse fra 1.999 kr.
  Pris uden abonnement fra 2.299 kr.
  Pristillæg 02/01 ‐ 26/02 og 04/09 ‐ 05/11: 150 kr. 
  Pristillæg 10/04 ‐ 23/04 og 01/05 ‐ 20/08: 350 kr. 
  Ekspeditionsgebyr 99 kr.
 • Børnerabat  (ved 2 voksne)
  Maks. 1 barn 0-6 år gratis i forældres seng.
  Maks. 1 børn 7-10 år ½ pris i forældres værelse.
  Maks. 1 barn 11-14 år 30 % rabat i forældres værelse.
  Dog maks. 1 barn pr. værelse i alt uanset alder.
 • Opholdet inkluderer:
  5 overnatninger med morgenbuffet, 4 x selvsmurte madpakker, 4 x eftermiddagskaffe og kage, 5 x 3-retters aftenmenu inkl. salatbuffet/Stor aftenbuffet, drikkevarer ad libitum kl. 18-21 (softdrinks samt husets øl, vin og udvalgte drinks) m.m. Se mere under Fakta.
 • Ankomst 2022
  Søndage i perioden frem til 20.11 2022. 

Beskrivelse

Perfekt ferieområde til vandring

I får hjemme på Hotel Drei Brüder Höhe Marienberg, som har sit navn efter det højdedrag, som det er placeret på – og her kan I nyde de skovklædte omgivelser og ikke mindst udsigten over marker, trætoppe og bjergbyer fra udkigstårnet, der ligger lige ved siden af hotellet. Tag også en omgang bowling på hotellets baner, eller nyd en kølig drink på terrassen, mens feriens yngste brænder krudt af på legepladsen – jeres ferie inkluderer nemlig fuld forplejning gennem dagen samt øl, vin og et udvalg af drinks fra 17-21.

Erzgebirge er naturligvis det perfekte ferieområde, hvis I er til vandring: Her finder I et bredt udvalg af vandrestier og cykelruter samt bjergbaner, der nemt og hurtigt løfter jer op til den klare bjergluft og de fantastiske panoramaudsigter. Tag f.eks. en tur til Østtysklands højeste bjergtop, Fichtelberg (38 km), hvorfra I på klare dage kan se bjergene i det nordlige Tjekkiet. Jeres hotel ligger blot 16 km fra grænsen til det tjekkiske naboland, og I har således mulighed for to ferier i én med udflugter til perler som kurmekkaet Karlsbad (69 km) eller den smukke hovedstad Prag (141 km), som I når på lige under et par timer.

Lokale udflugter

Men er I ikke til de lange udflugter, er det intet problem, for på denne ferie behøver I ikke engang at starte bilen for at føje både sightseeing og wellness til oplevelsen: I Marienberg kan I slænge jer på massagebriksen eller sænke skuldrene i bassinerne i byens store wellness- og badeland, Aqua Marien (4 km), og i området omkring hotellet kan I besøge hele to historiske borge.

Hop på cyklen, eller begiv jer ud på en dejlig vandretur til middelalderlevnene Schloss Wolkenstein med tilhørende lokalmuseum i udkanten af den lille landsby Wolkenstein og Burg Scharfenstein med guidede rundvisninger i de gamle sale i byen Scharfenstein (12 km). Rigtig god ferie i Erzgebirge, Sydtyskland og – måske – Tjekkiet.

Fakta

Opholdet på Hotel Drei Brüder Höhe Marienberg inkluderer:

 • 5 overnatninger
 • 5 x morgenbuffet
 • 4 x selvsmurt madpakke
 • 4 x eftermiddagskaffe & kage
 • 5 x 3-retters aftenmenu inkl. salatbuffet/Stor aftenbuffet
 • Drikkevarer ad libitum kl. 18-21 (softdrinks samt husets øl, vin og udvalgte drinks)
 • To timers bowling pr. værelse

Bestil ophold
For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside. 

Tryk på den grønne knap øverst på siden, hvorefter du får adgang til Happydays hjemmeside. Her skal du bruge rejsekoden, der står over den grønne knap. Eller bestil telefonisk hos Happydays på tlf. 70 20 34 48, hvor rejsekoden skal oplyses inden bestilling.

Mest populære rejseudstyr


Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook