Weekendophold i Lund

3 dages kør selv-ferie på 4-stjernet centrumhotel i Lund, Skåne, Sverige.

Der venter en hyggelig oplevelse med historisk atmosfære, hvis I vælger et weekendophold i Lund på designhotellet Lundia, 550 meter fra domkirken

 • Sådan får du rabat
  For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus. Herrefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside - se mere under Fakta.
 • Pluspris pr. person i delt dobbeltværelse 999 kr.
  Pris uden abonnement 1.149 kr. 
  Ekspeditionsgebyr 99 kr.
 • Opholdet inkluderer:
  2 overnatninger med morgenbuffet og 1 barmiddag. Se mere under Fakta.
 • Ankomst 2020
  Fredage frem til 18.12. 2020.

Beskrivelse

Designhotel Lundia byder jer velkommen med komfortable, arkitektindrettede rammer i hjertet af den tusindårige domkirkeby, og her midt i centrum har I gåafstand til alle seværdighederne og de små listige værtshuse, hvor I kan holde pause over en kold øl i selskab med byens mange studerende. 

Lund er fyldt med kontraster:

Perfekt til en romantisk weekend, hvor man går ture hånd i hånd mellem velbevarede bindingsværkshuse fra middelalderen, som veksler med store torvepladser og hippe butikker og restauranter. I dag er Lund Skandinaviens største forskerby, grundlagt med universitetet i 1668, og det skaber liv og stemning med et ungt og internationalt miljø og masser af cafeer og kultur i de gamle, brostensbelagte gader.

Vores egen historie er flettet grundigt sammen med den svenske, og Lund var ved sin grundlæggelse dansk! Byens nok mest kendte seværdighed og monument over dansk indflydelse finder I få skridt fra hotellets dør: I år 990 opførte den danske konge Svend Tveskæg en stavkirke her, og da katedralen blev indviet i 1145, var byen centrum for magten i Norden (550 m). Selv i vor tid er de to 55 meter høje domkirketårne et imponerende syn, og de er stadig vartegnet i byens silhuet.

Er I til kunst, kan det anbefales at besøge Lunds Konsthall (800 m) og Skissernas Museum (1 km), hvor der er værker af bl.a. Picasso, Matisse og Isaac Grünewald. I kan slutte af med at besøge Frilandsmuseet Kulturen (850 m), der er en nostalgisk rejse tilbage i tiden, når man går og kigger ind i de gamle, velbevarede stuer fra flere historiske tidsepoker.

Prøv også Botaniska trädgården eller Lundagård:

For de haveinteresserede kan det anbefales at besøge Botaniska trädgården (1,4 km) og Lundagård (650 m), som om foråret er helt magiske med sine blomstrende magnoliatræer og en eksplosion af blå krokus og gule påskeliljer - resten af året venter her en frodig variation i de gamle haveanlæg og væksthuse, hvor man kan slå sig ned og nyde naturen midt i det historiske vingesus.

På en lille udflugt er det desuden oplagt at køre på opdagelse i alt, hvad skønne Skåne også har at byde på: De hvide strande ved Lomma (10 km), yndige Bosjökloster (34 km) eller de mange shoppingmuligheder i Malmø (18 km). God weekend i Lund!

Se alle vores rejs-selv ture her.

Fakta

Opholdet på Hotel Lundia ****  inkluderer:

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet med friskpresset juice, lune croissanter m.m.
 • 1 x barmiddag med valgfri varmret og salat samt efterfølgende kaffe på ankomstdagen
 • Kaffe/te ad libitum i lobbyen
 • Fri Wi-Fi
 • Check out kl. 12

Bestil ophold
For at få rabat hos Happydays skal du være abonnent og logget ind på Plus og derefter oplyses en rejsekode, der skal bruges på deres hjemmeside. 

Tryk på den grønne knap øverst på siden, hvorefter du får adgang til Happydays hjemmeside. Her skal du bruge rejsekoden, der står over den grønne knap. Eller bestil telefonisk hos Happydays på tlf. 70 20 34 48, hvor rejsekoden skal oplyses inden bestilling.

Mest populære rejseudstyr


Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook