0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Politisk podcast: Sofie Carsten Nielsen og Martin Lidegaard spræller i Tesfayes pigtråd

Den politiske podcast ‘Uden For Citat’ gør dig klogere på, hvorfor politikerne siger det, de siger.

Jens Dresling
Foto: Jens Dresling
Uden for citat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Uden for citat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Vi begynder med en begyndelse. Folketingsåret er nemlig i gang, og statsministeren har holdt sin årlige tale for majestæten og alle os andre.

Det blev en optimistisk tale om en gylden – og ikke mindst grøn – fremtid. Som faktisk allerede begyndte, da Mette Frederiksens regering mandag aften lavede en stor aftale om landbrug og klima. Det var mildest talt en bred affære, der strakte sig fra Nye Borgerlige til Enhedslisten, og i denne podcast forklarer Elisabet Svane, hvordan man får trækrammere og bondevenner til at mødes på midten.

Så bladrer vi lidt i bogen ’Blondinens betragtninger’ og finder til vores overraskelse et par rimeligt grimme ord fra en tidligere statsminister til en anden. Men hvorfor kalder Helle Thorning-Schmidt Mette Frederiksen for en dårlig kammerat?

Og til sidst går vi en tur rundt om de radikale, der på en eller anden måde har fået filtret sig ind i Matias Tesfayes pigtråd.