Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Donutmodellen
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Iværksætterduo giver den uperfekte agurk en ekstra chance

Startuppet GRIM imponerer investorerne med deres uperfekte grøntsager, men kan de blive enige om virksomhedens værdi?

Donutmodellen
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hvert år ender cirka 160.000 tons danske kvalitetsgrøntsager som dyrefoder eller pløjes tilbage i jorden, fordi de ikke klarer supermarkedernes skønhedsidealer. Madspild er en kæmpe udfordring, ikke bare i Danmark, men også på globalt plan, hvor den enorme overproduktion sker samtidig med, at der bliver flere og flere munde at mætte.

Startupvirksomheden GRIM, som er etableret af Petra Kaukua og Carolin Schiemer, vil skabe en ny forståelse for, hvad 'spiseligt' betyder, og derfor køber de kasserede økologiske og biodynamiske grøntsager af landmændene og sælger dem videre i grøntsagskasser til private.

Donutmodellens investorer er begejstrede for GRIMs projekt, men da snakken falder på virksomhedens værdi, bliver det tydeligt, at der er store udfordringer, hvis parterne skal kunne mødes i et smukt eventyr om grimme grøntsager.

* Episoden er på engelsk

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden