Foto: AP
Politikens Poptillæg

Politikens Poptillæg: Electronic Dance Music, danske X-Filer og hatewatching

I det første afsnit af Politikens nye podcast om populærkulturen dyrker Lucia Odoom og ugens poppanel den superpopulære elektroniske musikgenre EDM og ser nærmere på den nye sæson af kultserien X-Files.

Politikens Poptillæg

Velkommen til første afsnit af Politikens Poptillæg - en popkulturelt begejstret podcast, hvor vi hver torsdag dykker ned i film eller popfænomener, tv-serier, pladeudgivelser og tidstypisk støj fra internettet.

Politikens kulturkritiker Lucia Odoom vil i fællesskab med et panel af popkulturelt kyndige snakkehoveder tage et kritisk, kærligt og nørdet blik på popkulturens rumsteren og snakke om, hvad den har gang i netop nu.

I denne uge dykker vi ned i emnet Electronic Dance Musik, også kendt som EDM - er af tidens mest dominerende populærgenrer.

Produceren, som ellers før sad bag ved pulten og var den lidt usynlige puppetmaster for popstjernerne, er nu blevet en superstjerne i sig selv. Navne som Skrillex, Tiesto, Avicii og Kygo spiller i kæmpe arenaer foran tusindvis af mennesker, der vælter sig i den euforiske musik.

Vi taler også om den nye sæson af den kæmpepopulære tv-serie ’X-files’, hvor makkerparret Mulder og Scully igen sætter sig for at lede efter sandheden. Vores reporter, Agent Runøe, mødes med den danske ækvivalent til Fox Mulder: Ole Henningsen fra Skandinavisk Ufo Information, som hver uge dykker ned i de danske X-filer på Rigsarkivet i København.

Gæster: DJ og pladeselskabsejer Josefine Winding, Politikens tv- og filmanmelder Joakim Grundahl og klubpromoter Lars LP.

Redaktion: Lucia Odoom, Christine Runøe og Katrine Hornstrup Yde.

Hør også Politikens Poptillæg som podcast på bl.a. iTunes, vores egen side og i Politikens app 'Politiken Podcast', der har fået en smuk version 2 og som kan hentes i app store. Og husk også at følge os på facebook, hvor vi ligger videoer, lister, debatemner og geniale gifs ud løbende.

Bruger du en Android-tablet eller -mobil kan du tilføje feedet til din podcast-app.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce