0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Poptillæggets quiz: Hvad ved du egentlig om Harry Potter?

Quiz. Du har læst alle bøgerne og ved alt om Harry Potter. Tror du. Men var det Elton John eller Michael Jackson, der ville lave en Harry Potter-musical? Kan du få alle rigtige i Poptillæggets Potter-quiz?

CL**NY**/AP
Foto: CL**NY**/AP

Potterfeber. Der er nok at glæde sig over, hvis man er Harry Potter-fan. Udover det nyudgivne teatermanuskript, 'Harry Potter and the Cursed Child', så byder fremtiden også på både en film- og bogtriologi.

Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det er ni år siden, J.K. Rowling udgav den sidste bog i serien om troldmanden Harry Potter, og du havde egentlig affundet dig med, at tiden, hvor du pjækkede for at læse den nye Harry Potter-bog, og hvor du gik til midnatspremierer iført høj heksehat og gevandter, var uigenkaldeligt forbi.

Men nu begynder det igen. Den 31. juli udgav forlaget Bloomsbury teatermanuskriptet til Broadway-stykket ’Harry Potter and the Cursed Child’, der samler historien om dine magiske venner fra Hogwarts op 19 år senere.

Det er du rimeligt begejstret over, for så er der igen lejlighed til at imponere dine venner med din store indsigt i Harry Potter-trivia og til at instruere dem i, hvordan man udtaler ’Wingardium Leviosa’ korrekt. Du er den største Harry Potter-fan, du kender, og ved alt, hvad der er værd at vide.

Men ved du for eksempel, hvor gammel Voldemort er? Eller hvilken superstjerne, der gerne ville lave en Harry Potter-musical? Tag Poptillæggets Potter-quiz og find ud af hvor stor en Harry Potter-ekspert, du egentlig er.

Her kan du høre Politikens Poptillægs program om Harry Potter, hvor panelet diskuterer Harry Potter-hype, Hogwarts-kollegier, hvordan man bygger en Quidditch-kost og om den det nyudgivne teatermanuskript overhovedet er værd at læse.

Redaktion: Lucia Odoom, Christine Runøe, Katrine Hornstrup Yde og Astrid Skov.

Hør også Politikens Poptillæg som podcast på bl.a. iTunes, vores egen side og i Politikens app 'Politiken Podcast', der har fået en smuk version 2 og som kan hentes i app store. Og husk også at følge os på facebook, hvor vi lægger videoer, lister, debatemner og geniale gifs ud løbende.

Læs mere:

Annonce

Læs mere