Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
John Shearer/AP
Foto: John Shearer/AP

HYPE. Efter lang tid med gisninger, forhåbninger og frustration udgav Frank Ocean to albums over en weekend - den B-sideagtige 'Endless' og det mere helstøbte værk 'Blond'. De er kun tilgængelige på Itunes og Apple Music.

Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens Poptillæg: Frank Ocean

Podcast. Så kom det! Politikens Poptillæg kaster sig over 'Blond' - det længede ventede album fra den stille R&B-stjerne, Frank Ocean.

Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Fans har ventet på det i fire år. Internettet har været fyldt med løfter og rygter, der ikke har holdt stik, og det var lige før kærligheden og tålmodigheden slap op. Men så kom det, Frank Oceans nye album 'Blond'. Og der er bred enighed om, at albummet er et af de mest interessante R&B-albums dette år, på trods af den udprægede mangel på Billboard-hits og letfordøjelige popgimmics.

Frank Ocean har, ligesom stjerner som Beyonce og Kanye West, gjort op med ideen om, at musikken partout skal være tilgængelig på alle medier og platforme. Men hvad handler det om; at kunne tjene flere millioner eller at søge kunstnerisk frihed?

Musikredaktør Simon Lund og Poptillæggets egen Lucia Odoom har begge ventet i i spænding på dette album, der udforsker det stille drama og den subtile musikalitet. I ugens Poptillæg diskuterer de yndlingsnumre, Frank Oceans følsomhedsrevolution, og hvorfor alle de store stjener pludselig har fået album-feber.

Ugens panel: Simon Lund, musikredaktør på Politiken; Lucia Odoom, vært på Poptillægget

Redaktion: Lucia Odoom, Christine Runøe, Katrine Hornstrup Yde og Astrid Skov.

Hør også Politikens Poptillæg som podcast på bl.a. iTunes, vores egen side og i Politikens app 'Politiken Podcast', der har fået en smuk version 2 og som kan hentes i app store. Og husk også at følge os på facebook, hvor vi lægger videoer, lister, debatemner og geniale gifs ud løbende.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden