0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Politikens Poptillæg: Er de danske festivaler blevet for magelige?

Festivaler handler ikke længere kun om musik. Nu er der også madoplevelser og kunstneriske talks på programmet. Men er det blevet for kedeligt? Politikens Poptillæg tager temperaturen på festivalscenen og kommer med anbefalinger til sommerens musikoplevelser.

Ivan Riordan Boll
Foto: Ivan Riordan Boll

Heartland gør en dyd ud af at kæle for det æstetiske gourmetpubilkum. Her nyder de i ro og mag en koncert med Eddie Vedder under årets festival.

Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Festival var en gang lig med smat, lunkne dåseøl og sparsom nattesøvn i utætte (og måske fremmede) telte. Sådan er det ikke længere. Med de nye danske festivaler som Northside, Heartland og Haven er det blevet en økologisk wellness-oplevelse at tage på festival. Publikum kommer lige så meget for naturvin, krebsesandwiches og inspirerende talks, som de kommer for musikken. Måske endda mere. Men handler festivaler ikke om at få et afbræk fra hverdagen, fra pænheden og fra fornuften?

Er de danske festivaler er blevet for magelige og luksuriøse? Eller er det bare meget rart med rene toiletter, økologiske hotdogs og velopdragne koncertgængere, når man nu har betalt over tusind kroner for billetten?

Ugens panel diskuterer den danske festivalscene, og taler om hvad vi glæder os til, hvad vi godt kunne undvære og hvad vi savner i festivallandskabet. Og så får du en lang række musikalske anbefalinger til sommerens festivaler, ikke mindst til panelets storfavorit, Roskilde Festival.

#67: Den store festivalpodcast
#67: Den store festivalpodcast

Henter…


Læs mere:

Annonce

Læs mere