Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Sille Westphal
Foto: Sille Westphal

Politikens Poptillæg fejrede afsnit 100 af podcasten i Pressen sammen med festglade lyttere og skarpe paneldeltagere.

Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hør podcast: Politikens Poptillæg fejrer afsnit nummer 100 med panel-snak om nekrofili, poesi og den danske Netflix-satsning 'The Rain'

Politikens Poptillæg har rundet et skarpt hjørne. I fredags blev afsnit 100 af podcasten optaget live på scenen i Pressen sammen med festglade lyttere, fire veloplagte poppaneler og en altid skarp Lucia Odoom. Hør her hvordan det lød, da fredagsbaren løb af stablen.

Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

I løbet af de sidste to år har Lucia Odoom budt os velkommen til sit popunivers hele 100 gange med ordene: »Velkommen til Politikens Poptillæg, en popkulturelt begejstret podcast...«. Disse ord blev i fredags sagt live foran et veloplagt publikum, der med øl i hånden og popkultur på hjernen var samlet for at fejre podcastens jubilæum. I dagens anledning var der samlet ikke bare ét, men hele fire paneler, som diskuterede alt det, lyttere af Politikens Poptillæg elsker, nemlig »film, popfænomener, tv-serier, pladeudgivelser eller tidstypisk støj fra internettet«.

I løbet af aftenen kunne publikum blandt andet høre sprøde toner leveret af folkene bag MMHradio, opleve Mirian Due læse højt af sin digtsamling 'Telter i randen af et mørkt øje, sover i knitrende sengetøj' og høre panelerne på scenen snakke om alt fra Kanye Wests Twitter-comeback og nekrofili i litteraturen til nye serier som 'Blank' og 'The Rain'.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden