Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
JASON DECROW/AP
Foto: JASON DECROW/AP

Kanye West og Taylor Swift ved VMA i 2009.

Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hør podcast: Er Kanye West 'ye' eller no?

I dag fylder Kanye West 41 år, og 1. juni udkom hans ottende album 'ye'. I ugens Politikens Poptillæg anmelder vi albummet og tegner et portræt af rapperen og produceren med storhedsvanvid og polariserende adfærd.

Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Tillykke til Kanye Omari West, der har fødselsdag i dag. Tillykke til et fænomen, der har beriget os med sange som 'Heartless' og 'Love Lockdown', som har haft en beef med Taylor Swift, og som netop har udgivet albummet 'ye', hvor han uden filter fortæller om sin bipolare lidelse og tyngende selvmordstanker.

Men hvilken musikalsk evolutionær udvikling har Kanye West været igennem siden sin debut med albummet 'The College Dropout' i 2004? Smitter hans storhedsvanvid for meget af på hans musik? Og får man egentlig sandheden om ham på det nye bekendelses-album?

Paneldeltager og podcastvært, Kristian Karl, afgiver sin dom over albummet i podcasten:

»Det er en update på, hvordan han har det og hvad der er sket, men i et lydunivers, som vi egentlig godt kender. Og det er det, der gør, at det ikke føles som et vigtigt album«.

Lyt med i Politikens Poptillæg og hør paneldeltagernes yndlings-Kanye-numre, bliv nostalgisk, når de snakker om gamle album som ’My Beautiful Dark Twisted Fantasy’ og ’808s & Heartbreak’ og vær enig eller uenig, når de konspirerer om, hvorvidt det nye album er definitivt afsluttet, eller om det kun er første kapitel i en meget større eksplosion af værker.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden