0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Portræt af Nadia Nadim. Gudrun Marie interviewer på baggrund af Miriam Zeslers nye biografi.

Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hør Politikens Poptillæg SPECIAL: Fortællingen om Nadia Nadims usædvanlige liv

Politikens Poptillæg bevæger sig i anledning af VM i fodbold ind i sportens verden. I ugens podcast kan du høre en oplæsning af Gudrun Marie Schmidts interview med Nadia Nadim.

Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Poptillægget

SPECIAL: Fortællingen om Nadia Nadims usædvanlige liv
SPECIAL: Fortællingen om Nadia Nadims usædvanlige liv

Henter…

VM i fodbold er i fuld gang i Rusland. Politikens Poptillæg har i den anledning kastet sig ud i et afsnit, der kommer omkring både fodbold, stjernestatus og en vild skæbnefortælling.

Hovedpersonen i denne uges podcast er Nadia Nadim, angriberen på det danske kvindelandshold. I en ny og kontroversiel bog fortæller hun om sit usædvanlige liv, og på baggrund af bogen har Politikens Gudrun Marie Schmidt interviewet hende.

Lyt med og hør hende læse sin artikel om Nadia Nadims liv højt. Men hør hende også i samtale med Lucia Odoom om Nadia Nadims ikonstatus, helt særlige personlighed og styrke til at overbevise omverdenen om, at piger også kan spille fodbold. For Nadia Nadim har været med til at åbne porten til en ellers lukket fodboldverden for piger.

Hvis du efter den oplæsning stadig er lidt skræmt af fodbolduniverset, er der som altid hjælp at hente i popkulturen. Poptillægget guider dig derfor til et par film og serier, som kan åbne porten ind til fodboldens verden.

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?

 • Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden
  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden

  Henter…

  Joe Biden er favorit til at vinde det amerikanske valg til november, og foran ham venter en lang og beskidt valgkamp. Inden for den næste måned skal han vælge sin vicepræsidentkandidat. Og den beslutning er endnu vigtigere for Biden, end den har været for andre kandidater.

 • Claus Nørregaard/POLITIKEN

  Mafiaen og andre kriminelle tjener masser af penge på matchfixing. Men i Danmark bliver man sjældent straffet når man arrangerer resultatet af en fodboldkamp, også selvom politiet har undersøgt en stribe sager. Men hvorfor sker der ikke noget, når man snyder?

Forsiden