Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Portræt af Nadia Nadim. Gudrun Marie interviewer på baggrund af Miriam Zeslers nye biografi.

Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hør Politikens Poptillæg SPECIAL: Fortællingen om Nadia Nadims usædvanlige liv

Politikens Poptillæg bevæger sig i anledning af VM i fodbold ind i sportens verden. I ugens podcast kan du høre en oplæsning af Gudrun Marie Schmidts interview med Nadia Nadim.

Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

SPECIAL: Fortællingen om Nadia Nadims usædvanlige liv
SPECIAL: Fortællingen om Nadia Nadims usædvanlige liv

Henter…

VM i fodbold er i fuld gang i Rusland. Politikens Poptillæg har i den anledning kastet sig ud i et afsnit, der kommer omkring både fodbold, stjernestatus og en vild skæbnefortælling.

Hovedpersonen i denne uges podcast er Nadia Nadim, angriberen på det danske kvindelandshold. I en ny og kontroversiel bog fortæller hun om sit usædvanlige liv, og på baggrund af bogen har Politikens Gudrun Marie Schmidt interviewet hende.

Lyt med og hør hende læse sin artikel om Nadia Nadims liv højt. Men hør hende også i samtale med Lucia Odoom om Nadia Nadims ikonstatus, helt særlige personlighed og styrke til at overbevise omverdenen om, at piger også kan spille fodbold. For Nadia Nadim har været med til at åbne porten til en ellers lukket fodboldverden for piger.

Hvis du efter den oplæsning stadig er lidt skræmt af fodbolduniverset, er der som altid hjælp at hente i popkulturen. Poptillægget guider dig derfor til et par film og serier, som kan åbne porten ind til fodboldens verden.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden