Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Cecilie er blevet gift med Ronnie, som nusser hende meget i nakken og er lidt smådøv. Kan de tale sig pædagogisk og opbyggeligt igennem deres forskelligheder?

Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens Poptillæg: 'Gift Ved Første Blik' giver os - paradoksalt nok - troen på kærlighed tilbage igen

Femte sæson af DR's årligt imødesete reality-eksperiment 'Gift Ved Første Blik' er begyndt, og ugens panel analyserer de fire nye pars potentiale for at udvikle den dybe, ægte kærlighed.

Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hvorfor er det, at 'Gift Ved Første Blik' er så godt tv? Og hvorfor tror vi (eller deltagerne i programmet, i hvert fald) stadig på (tvangs)ægteskabet i en verden med tårnhøje skilsmisse-odds?

»Det er jo den der fantastiske fortælling om vores tro på kærlighed,« siger Eva Eistrup, som er forlagsredaktør ved Informations Forlag. »'Gift Ved Første Blik' bliver et symbol på, at vi vil hinanden og vil leve tæt sammen. Som sæsonen udspiller sig, vælter al realiteten ned over os. Så der er ligesom sket en nulstilning, hver gang vi når til en ny sæson, og håbet er genoprettet. Det er hele den grundmenneskelige kamp mellem realiteter, håb og idealer - hvad vi tror, vi vil have, og hvad vi egentlig har brug for.«

Nøjagtigt som 'Gift Ved Første Blik' favner ugens Poptillæg både de store perspektiver på kærlighedens kår og de mikroskopiske, hverdagsagtige overvejelser, når panelet gennemanalyserer de fire nye pars indbyrdes forskelligheder, styrker og udfordringer. Lyt med, når de diskuterer guldelefanter, Carstens lumre omskæringsjokes, Ronnies hurtigknepper-solbriller, strategier til overlevelse og selvopretholdelse - og meget, meget mere.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden