Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Foto: Heji Shin
Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens Poptillæg: Velkommen tilbage til Robyn, som jo egentlig aldrig var væk

Come get your honey! Lyt til Robyns nye album sammen med Poptillæggets panel og få historien om popstjernen, der altid virker aktuel.

Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Robyn er aktuel med albummet 'Honey', som fans verden over har ventet på med længsel. Men selvom vi har savnet Robyn i de otte år, der er gået, siden hun sidst var albumaktuel, har hun aldrig rigtig været væk. Hendes musik har levet på dansegulvene, på radiostationernes rotationslister, i tv-serierne og i samarbejdsprojekterne med andre artister siden 1990'erne. Albummet 'Body Talk', der dementerede hendes stjernestatus i 2010, føles lige så nyt og vedkommende i dag.

Lever 'Honey' op til forventningerne? Og hvad er det, der er så specielt og tryllebindende ved netop Robyns popunivers?

Ugens panel fortæller historien om Robyn og hendes musikalske udvikling fra 1990'erne, hvor hun smeltede pophjerter med 'Show Me Love' og varmede op for Tina Turner. Og så har Poptillægget fået lov til at smuglytte på det nye album og giver her, på dets release-dag, en track-by-track-gennemgang.

Læs mere:

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden