Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Valdemar Cold Winge Leisner
Pr-foto: Valdemar Cold Winge Leisner

Asta tager flest sexede selfies, når det går allermest dårligt.

Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens Poptillæg: Er 'Doggystyle' en serie til de unge, eller om de unge?

Asta tager selfies, når hun er allermest på røven, føler sig for fin til et almindeligt arbejde og forventer, at mor og far skal betale huslejen. Er det et tidsbillede eller en kritik? Ugens podcast-panel diskuterer DR3's nye ungdomsserie.

Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det er svært at være en del af den kreative klasse i København, når man mest bare er arbejdsløs, får afslag fra Skuespillerskolen og ikke har råd til at betale sin husleje. Så Asta (spillet af Rosemarie Mosbæk) på 21 bliver slået hjem - hjem til Odsherred, hvor hun må bo hos sine forældre, indtil hun får styr på tingene.

I løbet af sommeren længes hun efter sit københavnerliv og mukker over, at hun må hænge ud med sin handicappede lillesøster og de gamle venner, der blev boende i hjemstavnen, i stedet for at gå til ferniseringer og filmpremierer med sin emotionelt tilbageholdende bolleven, instruktøren Aske Bang (spillet af Aske Bang).

DR3-serien 'Doggystyle' tager livtag med en genre, som Danmark har sukket efter, siden støvet efter 'Skam'-hysteriet lagde sig for halvandet år siden: ungdomsserien. Men lykkes 'Doggystyle' med at indfange en genkendelig ungdomsfølelse - eller bliver det karikeret og overfladisk? Og hvordan fungerer skildringen af provinsen og det identitetssammenbrud, der kan opstå, når man bliver tvunget tilbage til det sted, hvor du ikke kan narre nogen? Ugens panel fælder dom over 'Doggystyle' og drager paralleller til andre skildringer af provinsungdommen og livet på kanten af voksenlivet.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden