Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens Poptillæg: Ariana Grande overtager verden med høj hestehale og ekskærestesange

På utallige lytteropfordringer skal det i dag handle om popsensationen Ariana Grande. Hendes glasknusende stemme, heartbreak-tekster og lillepige-look har gjort hende til en popkulturel kultfigur.

Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ariana Grande er gået fra at være popkulturelt hadeobjekt numero uno til at være én af - hvis ikke verdens største popstjerne. Den tidligere Nickelodeon teen-stjerne dominerer for tiden musiklisterne og ligger nummer et på Billboard Top 100 med ekskæreste-balladen ’thank u, next’. Den handler om alle de ekskærester, der har lært hende om love, patience og pain.

Grande er 25 år, dyrker et Lolita-look og synger toner så høje, at de kan knuse glas – hun bliver kaldt sin tids Mariah Carey. Til Halloween er Ariana Grande-hestehalen og de ikoniske lange støvler et hyppigt anvendt kostume – men hvordan er den 25-årige gået fra popkulturelt hadeobjekt til popkulturel kultfigur?

Panelet diskuterer hendes musik, ekskærester og (donut-)skandaler, og hvordan hun bruger tragedierne og modgangen i sit univers.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden