Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens Poptillæg: 'Fleabag' og andre serier til sommerregnen

Det er dårligt vejr udenfor, men heldigvis er der gode serier at forsvinde ind i, når regndråberne falder. En af dem er den britiske komedieserie 'Fleabag'. Seriens skaber er Phoebe Waller-Bridge, som er en af tidens største og mest skarpe, kvindelige dramatikere.

Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Denne uges Poptillæg er dedikeret til tv-serier om alt fra en atomulykke til en usympatisk og sexglad kvinde. En sådan kvinde er hovedkarakteren i Amazon-serien 'Fleabag', hvis anden sæson er på alles læber for tiden, og som ugens panel elsker.

Seriens skaber er den britiske komiker Phoebe Waller-Bridge, som selv spiller den forvirrede, vrede, sexfikserede og egoistiske, kvindelige hovedkarakter, som veksler mellem at føre samtaler med seriens karakterer – men også seeren, når hun vender blikket direkte mod kameraet. Alt imens kæmper hun for at få hverdagen til at fungere med breakups, en lækker præst, dårlig samvittighed, sorg og svære familierelationer.

Phoebe Waller-Bridge står også bag HBO-spionserien ’Killing Eve’ og skal være med til at lave den nye James Bond-film, fordi Daniel Craig er kæmpe fan efter at have set ’Fleabag’.

Men hvem er fænomenet Phoebe Waller-Bridge? Hvad kan 'Fleabag', siden den er på alles læber? Og hvorfor elsker vi seriens hovedkarakter, som både er forvirret og usympatisk og fucker alt op?

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden