0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Politikens Poptillæg: Awardshows, nye tænder og cougarjagt - reality anno 2020

I fredags løb årets Reality Awards af stablen, hvor realitybranchen fejrede sig selv og hinanden. Hvad er det realitygenren kan? Hvorfor følger vi stadig med i sæson 16 af 'Paradise Hotel' og sæson 20 af 'Årgang 0'? Og hvad har reality- og influencerbegrebet med hinanden at gøre?

Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Kåringen af 'Årets overkrop' ved Reality Award 2020 på Docken sidste fredag d. 10. januar.

Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Fie Laursen, Gustav, Susan K, Sigmund og Sidney Lee. Stjernerne fra realityshows som 'Paradise Hotel', 'Ex on The Beach', 'Singleliv', 'Årgang 0' og alle de andre var sidste weekend samlet til Reality Awards 2020 for at fejre sig selv og hinanden som de realitystjerner, de er.

Samtidig ligger nye reality-progammer som 'Roomies - London Calling' og 'Courgarjagt' sammen med velkendte programmer som 'Paradise Hotel' og 'Ex on the Beach' øverst på streaminglisterne. Reality-tv er mere populært end nogensinde, og på alle leder og kanter af medier, litteratur, musik, tv og sociale medier at dele ud af sin egen virkelighed – men en anelse redigeret en af slagsen.

Men hvorfor virker realitygenren virker så godt? Hvad har influencere med realitystjerner at gøre? Hvordan vil realityformaterne udvikle sig i fremtiden? Hvordan forløb realityshowet egentlig, hvordan var stemningen og hvilke både nye og gamle stjerner var dukket op?

Annonce

Læs mere