0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

'Curb Your Enthusiasm' og 'Klovn' er tilbage: Lad os endnu engang grine af selvretfærdige mænd med dårlig situationsfornemmelse

Larry David er tilbage i 10'ende sæson af 'Curb Your Enthusiasm', og Frank og Casper er tilbage med deres sidste Klovn-film 'Klovn the Final'. Alle er de selvretfærdige mænd med dårlig situationsfornemmelse, der gør livet surt for deres omgivelser. Men hvorfor er det så sjovt at se på?

ANDERS HOLCK/TV2/PR
Foto: ANDERS HOLCK/TV2/PR

Frank Hvam og Casper Christensen i Klovn.

Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

2020 er højsæson for humor og komik, der går planken ud med karakterer med social inkompetence. Det ses hos både elskede og hadede karakterer som Larry David fra den amerikanske sitcom 'Curb Your Enthusiasm' og Frank og Caspar i vores egen 'Klovn'. Alle udfordrer, italesætter og vader de direkte over de sociale koder, vi går rundt og indretter os efter. De er komikere i fiktionaliserede og karikerede udgaver af dem selv, og de har gjort en kunst ud af at være ulidelige. Og vi elsker dem for det.

Men hvorfor er det så sjovt at se på mennesker, som siger de ting højt, vi andre tier omkring? Når nogle ikke kan være i sine fordomme om andre mennesker, uden at sige det højt?

Annonce

Læs mere