0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Politikens Poptillæg: Når kærlighed er blind og tv-koncepter er dramatiske

I denne uge undersøger Poptillægget, hvad der sker, når kærlighed udvikler sig, helt bogstaveligt, i blinde. Det er nemlig konceptet i det nye og populære datingeksperiment på Netflix, som alle taler om: 'Love is Blind'.

Screendump fra Netflix.

Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Datingprogrammet ’Love is Blind’ på Netflix er på alles læber for tiden. Her skal en række attraktive mænd og kvinder på date, men skal befinde sig i hvert deres rum og med en glasplade imellem dem, så den eneste mulighed for at kommunikere er via deres stemmer og de personlige historier og hemmeligheder om dem selv, de har at fortælle.

På kort tid opstår der stærk kemi mellem flere af parrene, der bliver sagt I love you og kort tid efter skal de mødes ansigt til ansigt og leve sammen i fire uger, inden et stort bryllup skal finde sted og de skal tage stilling til, om de vil leve sammen for altid. Men er de følelser, der opstod imellem dem i hvert deres lille rum, også gengældt, når udseende og tiltrækning pludselig sætter ind?

I ugens udgave af Poptillægget karakteriserer panelet hvert af parrene, udpeger forskellige dating-arketyper og deres taktikker og taler om de stærke kræfter, der opstår mennesker imellem, når de taler sammen uden at dømme hinanden ud fra udseende og kropssprog.

Lyt med og bliv bl.a. klogere på 34-årige Jessica og hendes mange glas vin og tilsvarende nedture, på singlepigers værste mareridt i form af selvsikre Barnett, på biseksuelle og usikre Carlton og på turtelduerne Lauren og Cameron, der som det eneste par i programmet dater på kryds og tværs af race.

Annonce

Læs mere