0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Screendump fra den helt særlige live-performance af 'People I've been sad'

Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens Poptillæg: ’People I’ve been sad’ – sangen der føles som en omfavnelse

I denne uge handler Poptillægget om sangen 'People I've been sad' af Christine and the Queens og om den måde, sangen befolker ensomhed og tristhed og gør følelsen kollektiv.

Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

I denne uges Poptillæg er omdrejningspunktet kun ét enkelt nummer: ’People ’I’ve been sad’ af Christine and the Queens, der udkom som en del af EP’en ’La Vita Nuova’ i slutningen af februar. I denne tid skal vi passe på os selv og hinanden, også når vi er triste og ensomme, og det der gør nummeret så særligt er, at det netop får os til at føle os omfavnet. Hun får os, gennem sin musik, til at føle os som en del af et større fællesskab.

Men hvem er ’Christine and the Queens’ og kvinden bag? Hvad er det for en måde at være ensom på, som denne sang udtrykker? Og hvilke bøger, film og andre sange minder panelet om den følelse, de får, når de hører ’People I’ve been sad’?

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?

 • Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden
  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden

  Henter…

  Joe Biden er favorit til at vinde det amerikanske valg til november, og foran ham venter en lang og beskidt valgkamp. Inden for den næste måned skal han vælge sin vicepræsidentkandidat. Og den beslutning er endnu vigtigere for Biden, end den har været for andre kandidater.

 • Claus Nørregaard/POLITIKEN

  Mafiaen og andre kriminelle tjener masser af penge på matchfixing. Men i Danmark bliver man sjældent straffet når man arrangerer resultatet af en fodboldkamp, også selvom politiet har undersøgt en stribe sager. Men hvorfor sker der ikke noget, når man snyder?

Forsiden