0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Politikens Poptillæg: Til de knuste forårshjerter

Når hele verden lader til at være badet i forårssol, syrenduft og smukke mennesker på kaffedates, kan det være ekstra svært at gå rundt med et knust og smertende hjerte. Politikens Poptillæg iler til undsætning med en førstehjælpskasse fuld af lindrende popkultur.

Poptillæg - bøger og kunst
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Poptillæg - bøger og kunst
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det er aldrig sjovt at være ulykkeligt forelsket. Og man kan føle sig så helt aldeles alene. Det er man heldigvis ikke, for der findes et væld af sange, film, bøger og kunstværker, der alle henvender sig til dem med knuste hjerter og bitre, vrede sind. I popkulturen kan du finde lindring mod alle slags hjertesorger, hvad enten du har brug for store svulstige ballader, rendyrket melankoli eller slet og ret distraktion fra al din elendighed.

I ugens panel taler vi om, hvor vi går hen i popkulturen, når vi har ondt i hjertet. Hvilke sange, vi tåreblændede har lyttet til igen og igen (og hvilke sange vi nu SLET ikke kan høre mere). Hvilke film vi ser, hvilke digte vi læser, hvilke podcasts vi lytter til, og hvilken kunst vi ser på. Så uanset om du har brug for at svælge i dine egne bristede illusioner eller hellere vil rette dit fokus mod andres forviklede kærlighedsliv, så har vi et middel i vores popkulturelle førstehjælpskasse.

For den her podcast er til alle dem, der går rundt og gemmer deres knuste hjerter lidt af vejen i den smukke forårssol. I er ikke alene!

#65: Førstehjælpskasse til knuste hjerter
#65: Førstehjælpskasse til knuste hjerter

Henter…


Læs mere:

Annonce

Læs mere