0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Politikens Poptillæg: Zoolander 2, tv-milliardærer og svigtede børn

PODCAST: Hvorfor vil modeverdenen så gerne omfavne de film, der parodierer modeverdenen? Og er rige, hvide mænd i jakkesæt altid onde? I denne uges Poptillæg diskuterer panelet klichéer i modefilm og to aktuelle tv-serier om den rige magtelite.

Paramount Pictures
Foto: Paramount Pictures

Modefilm. Ben Stiller, Owen Wilson, Will Ferrell og hele modeverdens top er med i "Zoolander 2", opfølgeren til kultkomedien fra 2001. Men holder det?

Poptillæg – film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Poptillæg – film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hver uge dykker Politikens Poptillæg ned i uaktuelle film, popfænomener, tv-serier, pladeudgivelser og tidstypisk støj fra internettet. I denne udsendelse kigger Lucia Odoom og uges panel nærmere på den nye HBO-serie Billions, som man godt kunne kalde en slags amerikansk pendant til DR-dramaserien Bedrag. Hvordan skildrer tv-serierne rige og magtfulde mænd i jakkesæt; dem der har råd til at købe en ø, pudser næse i hundrede dollarsedler og har milliarder på bankkontoen?

Derudover har Poptillæg-redaktionen været i biografen og se den spritnye komedie, Zoolander 2. Vi giver en dugfrisk anmeldelse direkte fra biofrafsæderne og diskuterer, hvordan modeverdens forfængelighed bliver skildret på film. I anledning af Zoolander 2-premieren afslører panelet også deres yndlingsmodefilm.

Vanen tro slutter vi af med at anbefale de ting, som vi har optur over i denne uge.

Gæster: Tegner Thomas Thorhauge, kulturskribent Marie Carsten Pedersen og filmanmelder Katrine Hornstrup Yde.

Redaktion: Lucia Odoom, Christine Runøe og Katrine Hornstrup Yde.

Hør også Politikens Poptillæg som podcast på bl.a. iTunes, vores egen side og i Politikens app 'Politiken Podcast', der har fået en smuk version 2 og som kan hentes i app store. Og husk også at følge os på facebook, hvor vi lægger videoer, lister, debatemner og geniale gifs ud løbende.

Bruger du en Android-tablet eller -mobil kan du tilføje feedet til din podcast-app.

Læs mere:

Annonce

Læs mere