0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Politikens Poptillæg: Girls, pigesind og Citybois fanfiction

Podcast. I første sæson af Girls erklærede hovedpersonen Hannah Horvath, at hun var sin generations stemme - eller rettere »a voice of a generation«. Indfanger den nye sæson af Girls stadig tidsånden i 2016?

Jessica Miglio/AP
Foto: Jessica Miglio/AP

Pigesind. Hvis Hannah Horvath fra Girls skulle skrive fanfiction, ville det formentligt handle om hende selv.

Poptillæg – film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Poptillæg – film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

HBO-serien Girls har netop påbegyndt sin femte sæson om den navlepillende og pseudovoksne fase i det privilegerede middelklasseliv: nemlig tyverne. Men er det ved at være blevet trivielt med tv-serier, der handler om at være et ungt selvindsigtsløst menneske med first world problems og relationsbesvær? Poptillæggets panel diskuterer begyndelsen på Girls' nye sæson og pitcher ideer til serier, der kunne indfange tidsånden i 2016.

Panelet ser også nærmere på det danske popfænomen Citybois, teenageduoen kendt fra X-Factor. Instagram og diverse websites flyder over med unge pigers hjemmestrikkede, forelskede fanficton om de to gymnasiefyre fra Gentofte. Hvad sker der, når man skriver forelskelsen om til fiktioner?

Vanen tro slutter vi af med at anbefale de ting, som vi har optur over i denne uge.

Gæster: Litteratur- og filmanmelder Linea Maja Ernst, film- og tv-anmelder Katrine Hornstrup Yde og radioproducer Christine Runøe.

Redaktion: Lucia Odoom, Christine Runøe og Katrine Hornstrup Yde.

Hør også Politikens Poptillæg som podcast på bl.a. iTunes, vores egen side og i Politikens app 'Politiken Podcast', der har fået en smuk version 2 og som kan hentes i