0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Politikens Poptillæg: Batman, Superman og Dronningen af Danmark

Der findes mange forskellige former for helte. Poptillæggets superpanel har den superkraft, at de ved alt om tegneseriernes superhelte - og 'Dronningens Slotte'.

AP/Warner Bros.
Foto: AP/Warner Bros.

Superhelte. To af de mest ikoniske spandex-klædte helte møder hinanden i endnu en superhelte-franchise af en biograffilm. I denne uge har panelet været i biografen og set "Batman Vs Superman: The Dawn Of Justice".

Poptillæg – film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Poptillæg – film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der findes helte med moral, etos, kløft i hagen og en mørk fortid. Der findes helte, som er blevet forbandet og velsignet med overnaturlige krafter. Der findes helte, som lever et dobbeltliv som overmennesker fra det ydre rum. Og så findes der dem, hvis primære har superkraft består i, at de er superrige og bruger deres penge på at bekæmpe mørk ondskab og dårlig smag fra en klunketid.

X-Men og Justice League kan godt pakke sammen, for Politikens Poptillæg har samlet sit eget super-squad. De ved alt om helte - og der findes ligeså mange slags helte, som der findes tegneserier, film eller tv-serier. Lyt med i denne uges udsendelse, når panelet leger "Kender Du Superheltetypen?" og diskuterer tidens overflod af superhelte-franchises, forskellen på Marvel og DC, og den nye film "Batman Vs. Superman: The Dawn Of Justice".

Og så har Lucia fået et kæmpemæssigt tv-crush på "Dronningens Slotte" og bedt panelet om at tjekke det ud. Er Dronning Margrethe en superformidler? Og hvilke superkræfter ville hun have, hvis hun var en heltefigur?

Vanen tro slutter panelet af med at anbefale ting, som de går og har optur over i denne uge.

Ugens panel: Animationsfilminstruktør Cav Bøgelund, journalist Karen Lerbech, og radiovært og filmproducer Frederik Gottlieb.

Redaktion: Lucia Odoom, Christine Runøe og Katrine Hornstrup Yde.

Hør også Politikens Poptillæg som podcast på bl.a. iTunes, vores egen side og i Politikens app 'Politiken Podcast', der har fået en smuk version 2 og som kan hentes i app store. Og husk også at følge os på facebook, hvor vi lægger videoer, lister, debatemner og geniale gifs ud løbende.

Læs mere:

Annonce

Læs mere