0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Politikens Poptillæg: Keep calm og se flere serier

Podcast. Hvis du gerne vil glemme alt om det amerikanske valg og gemme dig for den pludselige permafrost, indtil det bliver forår igen, så hør lige den her podcast først. Ugens panel anbefaler serier til øjnene, hovedet og sjælen.

HBO Nordic
Foto: HBO Nordic

Insecure. Issa Rae rapper til sit eget spejlbillede og kan ikke helt finde ud af, om hun skal slå op med sin kæreste.

Poptillæg – film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Poptillæg – film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Temaet for ugens podcast er 'eskapisme'. Når virkeligheden føles lige lovlig virkelig, så er det et held, at streamingtjenesterne byder på en overflod af kvalitets-serier. Virkelighedens paradokser og minoritetsproblematikker køres igennem fiktionens filtre og tilsættes sfærisk indie-musik, velplaceret tragikomik, akavet selvoptagethed og billedskøn science fiction. Ugens panel har firkantede øjne og diskuterer Transparent, Crazy Ex Girlfriend, Insecure, Westworld og meget, meget mere. De fortæller naturligvis også, hvad de ellers har optur over i det populærkulturelle landskab.

Derudover byder ugens Poptillæg på et interview med NRK-redaktøren Håkan Moslet, som udtaler sig om SKAM-feberen, der hærger Danmark.

Ugens panel: Kulturjournalist ved Information, Lone Nikolajsen; webredaktør hos Cover, Moussa Mchangama; og vært på Serieland og Stream Team, Frederik Dirks Gottlieb.

Indslag: NRK P3's redaktør Håkan Moslet.

Redaktion: Lucia Odoom, Katrine Hornstrup Yde, Christine Runøe og Astrid Skov.

Politikens Poptillæg SPECIAL - Hør hele interviewet med Håkon Moslet

Vi ved, at mange Poptillæg-fans også er SKAM-fans, og I skal selvfølgelig ikke nøjes. Derfor kan du her høre Lucia Odooms fulde interview med NRK P3-redaktør Håkon Moslet.

Hør også Politikens Poptillæg som podcast på bl.a. iTunes, vores egen side og i Politikens app 'Politiken Podcast', der har fået en smuk version 2 og som kan hentes i app store. Og husk også at følge os på facebook, hvor vi lægger videoer, lister, debatemner og geniale gifs ud løbende.

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce