0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Saeed Adyani/AP
Foto: Saeed Adyani/AP

Kaffedrama. Der er stadig bøvl med både mænd, karriere og familierelationer, når vi møder Lorelai og Rory Gilmore igen, næsten 10 år efter seriens afslutning i 2007.

Poptillæg – film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens Poptillæg: Nørdernes gensyn med Gilmore Girls

Poptillægget kaster sig over den nye sæson af ’Gilmore Girls’ med både kritiske, kærlige og særdeles nørdede briller på.

Poptillæg – film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det er næsten ti år siden, vi sidst har besøgt den fiktive by Stars Hollow og de evigt kaffedrikkende Lorelai og Rory Gilmore, der igennem syv sæsoner af ’Gilmore Girls’ kastede om sig med rappe replikker og kulturelle referencer. Nu er de tilbage i den nye sæson ’Gilmore Girls - A year in the life’, hvor vi i fire årstidsafsnit finder ud af, hvordan det er gået med de tre Gilmore-generationer og de mange mere eller mindre elskelige biroller.

Poptillægget har sammensat et begejstret panel af nye og gamle fans, der med både ubetinget kærlighed og kritisk forbehold endevender alle aspekter af den nye sæson. Og ja, der bliver spoilet hæmningsløst, så det er en god idé først at se ’A year in life’, før du lytter til denne podcast.

#43: Gensyn med Gilmore Girls
#43: Gensyn med Gilmore Girls

Henter…

Ugens panel: Benedikte Granvig, radiovært på P2; Mads Peder Lau Pedersen, redaktør på forlaget ’Sidste Århundrede; Lea Wind-Friis, kulturjournalist på Politiken

Redaktion: Lucia Odoom, Katrine Hornstrup Yde, Christine Runøe og Astrid Skov.

Hør Politikens Poptillæg som podcast på bl.a. iTunes, vores egen side og i Politikens app ’Politiken Podcast’, der har fået en smuk version 2 og som kan hentes i app store. Og husk også at følge os på facebook, hvor vi lægger videoer, lister, debatemner og geniale gifs ud løbende.


Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?

 • Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden
  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden

  Henter…

  Joe Biden er favorit til at vinde det amerikanske valg til november, og foran ham venter en lang og beskidt valgkamp. Inden for den næste måned skal han vælge sin vicepræsidentkandidat. Og den beslutning er endnu vigtigere for Biden, end den har været for andre kandidater.

 • Claus Nørregaard/POLITIKEN

  Mafiaen og andre kriminelle tjener masser af penge på matchfixing. Men i Danmark bliver man sjældent straffet når man arrangerer resultatet af en fodboldkamp, også selvom politiet har undersøgt en stribe sager. Men hvorfor sker der ikke noget, når man snyder?

Forsiden