0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Politikens Poptillæg: Nørdernes gensyn med Gilmore Girls

Poptillægget kaster sig over den nye sæson af ’Gilmore Girls’ med både kritiske, kærlige og særdeles nørdede briller på.

Saeed Adyani/AP
Foto: Saeed Adyani/AP

Kaffedrama. Der er stadig bøvl med både mænd, karriere og familierelationer, når vi møder Lorelai og Rory Gilmore igen, næsten 10 år efter seriens afslutning i 2007.

Poptillæg – film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Poptillæg – film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det er næsten ti år siden, vi sidst har besøgt den fiktive by Stars Hollow og de evigt kaffedrikkende Lorelai og Rory Gilmore, der igennem syv sæsoner af ’Gilmore Girls’ kastede om sig med rappe replikker og kulturelle referencer. Nu er de tilbage i den nye sæson ’Gilmore Girls - A year in the life’, hvor vi i fire årstidsafsnit finder ud af, hvordan det er gået med de tre Gilmore-generationer og de mange mere eller mindre elskelige biroller.

Poptillægget har sammensat et begejstret panel af nye og gamle fans, der med både ubetinget kærlighed og kritisk forbehold endevender alle aspekter af den nye sæson. Og ja, der bliver spoilet hæmningsløst, så det er en god idé først at se ’A year in life’, før du lytter til denne podcast.

#43: Gensyn med Gilmore Girls
#43: Gensyn med Gilmore Girls

Henter…

Ugens panel: Benedikte Granvig, radiovært på P2; Mads Peder Lau Pedersen, redaktør på forlaget ’Sidste Århundrede; Lea Wind-Friis, kulturjournalist på Politiken

Redaktion: Lucia Odoom, Katrine Hornstrup Yde, Christine Runøe og Astrid Skov.

Hør Politikens Poptillæg som podcast på bl.a. iTunes, vores egen side og i Politikens app ’Politiken Podcast’, der har fået en smuk version 2 og som kan hentes i app store. Og husk også at følge os på facebook, hvor vi lægger videoer, lister, debatemner og geniale gifs ud løbende.


Læs mere: