Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kyle MacLachlan er tilbage i rollen som den heroiske, vakse og kaffeelskende agent Dale Cooper. Men alt er forandret i det nye 'Twin Peaks', og vi møder en helt anden Cooper her 25 år senere.

Poptillæg – film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens Poptillæg SPECIAL: Tilbage til Twin Peaks

D. 31. maj inviterede Christine Runøe fra Politikens Poptillæg en række dedikerede Twin Peaks-fans og -eksperter ind i Politikens Hus for at tale om 'det helt nye Twin Peaks'. I denne podcast kan du høre, hvordan det gik.

Poptillæg – film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

I 1991 blev fans af tv-serien 'Twin Peaks' efterladt med en lang række ubesvarede spørgsmål og en af tv-historiens største cliffhangers. Nu er 'Twin Peaks' tilbage efter 25 år, og som instruktøren David Lynch understreger, er der altså ikke tale om en længe ventet sæson 3 i den højt elskede og omdiskuterede kultserie. Næh, det er 'det helt nye Twin Peaks' og det skal ses med dyb koncentration og uden telefoner og tablets i hånden, formaner han.

Politikens Poptillægs producer, Christine Runøe, samlede d. 31 maj i Politikens Hus et panel af højt dedikerede og nørdede Twin Peaks-fans og -eksperter for at diskutere det gamle 'Twin Peaks' og de nye afsnit, der udråbes til at være både geniale og alt, alt for mærkelige.

Hvis du ikke nåede forbi arrangementet, kan du i denne podcast høre, hvordan det lød, da panelet diskuterede Twin Peaks i ord, billeder og musik. De taler blandt om, hvad der er så særligt ved det univers, som David Lynch og Mark Frost skabte sammen, om Mark Frosts bog 'The Secret History of Twin Peaks', om fankultur, mystiske citater, og hvordan vi skal forstå det nye Twin Peaks (hvis man da overhovedet kan?).

Både gamle og nye fans kan lytte med. Vi spoiler kun meget lidt!

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden