Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
 /NRK
Foto: /NRK
Poptillæg – film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens Poptillæg SPECIAL: Farvel til SKAM

Det var det. Der kommer ikke mere 'SKAM', og Politikens Poptillæg har samlet SKAM-tropperne i studiet for at sige farvel til et fænomen, der har revolutioneret ungdomsserien som genre på utallige måder.

Poptillæg – film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dedikerede SKAM-fans har siddet klar verden over de sidste par måneder og ventet med en heroinjunkies utålmodighed på nye klip fra sidste sæson i serien om den unge klike på Nissen Gymnasium. NKR-serien har haft en helt uforudsigelig stærk effekt på sit publikum - og også på alle dem, der måske egentlig er for gamle til at følge med i en flok 16-åriges dagligdag. Serien har formået at samle både 17-årige og 37-årige om de fiktive karakterers kærlighedsforviklinger, venskaber og individuelle prøvelser, og den har - indrømmer vi blankt - også betydet meget for os her på Politikens Poptillægs redaktion.

Så selvom vi egentlig er gået på sommerferie, var vi selvfølgelig nødt til at mødes en sidste gang og lukke SKAM-kapitlet med manér. Lyt med, når panelet taler om yndlingskarakterer, plotsnyd, ligegyldige scener og om Sana som repræsentant for den muslimske pige i denne Politikens Poptillæg SPECIAL. Du kan også høre, hvordan det gik, da hele ballon-gjengen (a.k.a drengegruppen fra SKAM) gæstede et SKAM-arrangement på Schæffergården i Jægersborg som deciderede superstjerner, der fik pigerne til at hvine og de voksne til at tigge om selfies.

God sommer og husk - Alt er love!

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden