0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Politikens Poptillæg: Skønhed og teen-vildskab i 'Team Hurricane'

Der skrues op for farver, 90’er-æstetik og teenagestemning i denne uges udgave af Politikens Poptillæg. Vi forsvinder ind i den nye, prisvindende ungdomsfilm ’Team Hurricane’ og snakker med instruktøren Annika Berg.

Team Hurricane
Foto: Team Hurricane

De otte teenagepiger i 'Team Hurricane' bruger tiden i ungdomsklubben på at undersøge sig selv gennem kreativt arbejde i syrummet og i smykkeværkstedet.

Poptillæg – film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Poptillæg – film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

#73: Skønhed og teen-vildskab i ‘Team Hurricane’
#73: Skønhed og teen-vildskab i ‘Team Hurricane’

Henter…

’Team Hurricane’ er historien om otte teenagere og deres særlige fællesskab i den lokale ungdomsklub med navnet ’Ungdomsklubben’. Stedet er malet i eksplosive farver, som matcher de unge pigers hår, tøjstil og indre teenageuro, og effekterne kommer stormende som en orkan fra alle kanter af skærmen i et virvar af farver og GIF-æstetik

Ugens panel er samlet til en snak om nørdede pigefællesskaber, formmæssige eksperimenter og om skuespillernes private følelser og indre energi, der formår at udfylde filmens fiktive univers. I sidste del af podcasten kan du høre Lucia Odoom interviewe Annika Berg om hendes personlige forhold til de otte skuespillere og om fascinationen af menneskets forskellige livsstadier:

»For mig er et af grundtemaerne i filmen at acceptere sig selv i alle udviklingsstadier og kigge på sig selv med kærlighed. Jeg synes det er interessant, hvordan man ændrer sig som menneske, hvordan man altid er i bevægelse«, fortæller hun i podcasten.

Lyt med og hør panelet diskutere, hvad den nye og banebrydende ’punk chick flick’ kan som ungdomsfilm anno 2017, men hør også Annika Berg fortælle om vigtigheden af scenografi og om hendes evige inspirationskilde: ’Clueless’.

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts