0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Politikens Poptillæg: Will, Grace og dåselatter er tilbage

Den både elskede og hadede tv-serie ’Will og Grace’ er sammen med dåselatteren tilbage efter 11 års pause. Det markerer vi i ugens podcast, som er dedikeret til en snak om stereotyper, overdreven brug af dåselatter og symbiotiske venskabsforhold.

Tv-serien 'Will og Grace' er tilbage efter 11 år, og det samme er dåselatteren.

Poptillæg – film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Poptillæg – film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

#79: Will, Grace og dåselatter er tilbage
#79: Will, Grace og dåselatter er tilbage

Henter…

I 1998 rullede ’Will & Grace’ over skærmen for første gang. Nu, efter en pause på 11 år, er Will, Grace, Jack og Karen endelig tilbage. Som enhver sitcom-karakter har de ikke forandret sig, men det har mængden af dåselatteren til gengæld. Hør hvordan i ugens podcast, som er dedikeret til 90’er-sitcoms, dåselatter og symbiotiske venskaber mellem hetero- og homoseksuelle mænd og kvinder.

I studiet har vi bl.a. besøg af Danmarks svar på Will og Grace som fortæller, hvordan det er at være i et venskabssymbiotisk forhold. Derudover diskuterer panelet, hvordan serien indskriver sig i en ny tid. Ifølge paneldeltager Mads Laurids Petersen passer serien dårligt ind i nyere tv-seriers måde at portrættere homoseksualitet på:

»Den er håbløst umoderne, fordi den reproducerer stereotyper. Både omkring arketyper, men også stereotype venskabsforhold. Men det er også forfriskende, fordi den ikke nuancerer«.

Lyt med i ugens podcast og hør også panelets dom over den nye sæson og deres spådom om dåselatterseriens fremtid.

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden